30 januari

Idag var tjejerna lediga från skolan så vm tog #1, #2 och #4 till Disneyland och jag stannade hemma med #3. Vi hoppade studsmatta, målade, lekte med grannen och gjorde pannkakor till lunch. Gjorde sedan iordning oss för att ta bussen till Downtown Brea, första gången för #3 att åka buss så hon såg fram emot det. När bussen hom var det en glad #3 som stod stampade. När vi var framme i Downtown gick vi och köpte biljetter till Frozen och kollade sedan i affärer. Köpte lite tvål och andsprit till tjejerna och mig själv, gick sedan till biografen. Efter bion gick vi och köpte glass. Vp kom och hämtade upp oss och när vi kom hem så "slutade jag". Jag städade lite i badrummet och sedan gjorde jag mig iordning för gymmet. Julia kom och hämtade upp mig och vi dansade oss igenom 1 timma och sedan blev det lite mage efter det. När vi skulle åka hem så startade inte bilen, Julia hade glömt att stänga av ljustet när vi lämnade bilen. Så jag ringde min vp så han fick komma och hjälpa oss starta den. Nu när jag kom hem blev det en varm dusch och skrev även lite på min uppsats. Tjejerna är lediga från skolan imorgon också så blir en hel dag med målande och hoppande förmodligen. Så ska sova nu och får se om det blir någon uppdatering imorgon. 
 
 

29 januari

Kom precis hem från Long Beach där jag, Julia och Jule gick till en sport bar & restaurang för att ha en tjejkväll. Det blev dock ingen tjejkväll då två killar kom och satte sig bredvid oss och var pratglada. Dagen har annars sett sig lik ut. 

Måndag den 27 januari

Idag hjälpte jag tjejerna att göra sig iordning för skolan som vanligt och sedan jobbade jag lite på min uppsats, men kom inte mycket längre än gårdagen :/ Hämtade #3 & #4 vid 12 och gick hem för att äta lunch. Inga läxor denna veckan för att dem är lediga på torsdag och fredag, så det blev måla och leka. Hämtade sedan #1 & #2 klockan 2:40, stannade kvar en stund på lekplatsen innan vi gick hem för mellan mål. Vm kom strax efter att vi kom hem för att hämta upp #1 & #2 för att ta med dem till hennes jobb för att sälja Girl scout cookies. Jag, #3 och #4 spenderade i princip resten av dagen på studsmattan. Nu ikväll har jag suttit barnvakt igen gå vm och vp utnyttjade deras julklapp den fick av med med att gå på "date". Så det blev ännu en kväll med film och pyjamas. Nu ska jag sova för att det blev inte mycket sömn under helgen som var. Godnatt! 

Party och valsafari

Igår efter träningen kom hulia och hämtade mig och vi åkte till Huntington Beach där vi möte upp Jule. Planen var att bara slappa på stranden men istället blev det att vi gick runt och kollade i affärer. Lämnade sedan Huntington Beach vid fyra tiden för att hinna hem för att sitta barnvakt medans vm och vp skulle ha "date night". Vi hade på oss vår pyjamasar, kollade Skönheten och Odjuret och åt popcorn. Det blev sedan läggdags och jag fick då chansen att fixa iordning mig inför kvällens party. Jule och Julia kom 10pm och vi åkte strax efter det. Hade en kanon kväll med mycket skratt och även lite dans ( självklart hade vi röda muggar och spelade beer pong). Lämnade festen vid 3 och på vägen hem till Julia blev det ett stop på McDonald's. Klockan ställdes på 8:30 för att hinna göra oss redo för valsafari i Newport. Blev inte många timmars sömn men upp kom vi. 
 
 
Under båtturen fick vi se två olika sorters delfiner och vi såg även två gråvalar på avstånd. På vägen hem var vi 6 trötta au pairen och det slutade med att alla tog en tupplur. Nu ska jag fortsätta med den första av två uppsatser som ska vara klara innan kursen i LA.

Hej igen

Mycke har hänt sedan senaste inlägget så här kommer en liten uppdatering!
Fredag den 17 jan
Efter att jag hämtat upp #3 & #4 i skolan ringde vm och sa att #2 var sjuk så hon kommer hem med henne. 1.5h senare ringer hon igen och säger att #1 också är på väg hem då hon är sjuk. Så blev inte mycket gjort den dagen förutom att vi målade en del. Julia hämtade sedan upp mig för att vi skulle åka till Jule, men innan det blev det ett stop på Brea Mall för att springa in och köpa ett par tränings shorts. Hemma hos Jule slängde vi in våra saker och åkte sedan och handlade för lördagens hike. Sedan vidare till Chris för att åka med honom till ett biljard rum för att spela lite med några av hans kompisar + 2 andra aupairer. 
Lördag den 18 jan
Blev hike denna lördagen också med samma trupp från förra gången + nägra extra tillskott. Hade det riktigt trevligt med mycket prat i värmen. Efter hiken var det hem och fixa iordning oss för att sedan möta upp några andra aupairer. Hade bestämt att vi skulle träffas 10pm vid en Hookah Bar, men så blev inte fallet. Dem andra tjejerna kom inte för än strax efter 11pm men vi hade det trevligt ändå. När klockan blev 12 firade vi Eve och Fany som fyllde 20, ska fira dem i kväll igen.
Söndag den 19 jan
5 MÅNADER I STATERNA!!!!
Jule sov över här efter Hookah baren så började dagen med dusch och sedan gick vi till Brea Mall för att fira att det gått 5 månader sedan vi lämnade Sverige/Tyskland. Vi mötte upp Hanna och Elina som också var shopping sugna. Julia kom sedan och hämtade upp mig och Jule för att åka till Chris för att kolla fotboll. Planen var från början att hon skulle komma 3pm men det blev senare (5pm) så istället spenderade jag och Jule kvällen hos henne och kollade World War Z medan Julia åkte till Chris. Jule Glömde nödvändiga saker hemma hos mig så hon följde med tillbaka när Julia kom för att hämta mig och sov en natt till. 
Måndag den 20 jan
Jag började jobba 8.00 så lätt Jule sova, gjorde iordning frukost åt tjejerna. Vp var ledig så blev mer halvjobb den dagen, slutade tidigare också för att mina värdföräldrar ska ut och käka idag så jobbade till 2pm. vid 2pm gick jag och Jule till Brea Mall igen. Tami hämtade upp oss för att skjutsa mig till Julia och Jule hem. Jag blev frågad av Julia på väg hem från hiken på lördagen om jag ville följa med henne till Justin Timberlake och självklart sa jag ja så kvällen bestod av massa musik och dans. 
 
Veckan som gått har sedan sett den samma ut som dem andra, har hunnit med att träna också. Nu ska jag gå iväg till gymmet och sedan kommer Julia och vi ska åka till Huntington Beach för att bara slappa på stranden.
 
 

Besvikelse

Är nu hemma efter att ha sett Paranormala Activity 5 och den var ju inte den bästa man sett precis, så den hamnar i toppen av dåliga filmer. Men något som förgyllde dagen var att jag hann gå in på Victoria's Secret för att handla på rean. 
På dagen idag efter att jag hämtat alla tjejerna så blev det hoppa på studsmattan och pyssel, jag gjorde bl.a en hatt som drog igång en diskussion om det är en Peter Pan eller Robin Hood hatt :D Jag fick agera model i min nya hatt också. 

16 januari

Veckan har gått fort och det är redan torsdag! Det senaste inlägget var från i måndags så fortsätter från det. 
Tisdag var som vanlig göra iordning tjejerna för skolan och lekt och gjort läxor efteråt. Hade planerat att gå till Applestore för att fixa datan men ett under hände när jag testade igen och allt fungerade som vanligt igen, JIPPI :D På kvällen hade vi bjudit in Chris för att dansa Zumba med mig och Julia men när han kom så ångrade han sig och gick och lyfte lite istället medans jag och julia dansade vidare. Det började bra med sedan gick det utför, efter 10 min i i klassen så kände jag med DÖÖÖÖÖÖ!!!! Men vi tog oss igenom klassen och jag gick sedan hem och gjorde nada.
Igår pratade jag med Martina i 1,5h  efter att jag lämnat tjejerna i skolan, vm kom sedan och hämtade upp mig för att åka till banken för att starta upp mitt konto igen. Det skulle gå fort för det enda dem behövde var mitt Security Card Numer men för att det gått så lång tid sa dem att vi förmodligen behövde göra om alla papper igen bla.bla.bal. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det löste sig. Gårdagen blev det ingen träning då jag istället åkte till Long Beach med Julia för att möta upp Jule för en fika och prata, slutade dock istället med att vi satt på en resturang och åt ;) 
Dagarna är i princip dem samma bara kvällarna som skilljer sig. Ikväll ska jag bl.a. se Paranormal Activity: The marked ones med Julia, Elena, Chris, Thomas and maybe Eve. Vet inte om jag ser fram emot det direkt :S :D
 

Slutet av december

Data fungerar igen så här kommer massa bilder från slutet av december!
Julafton firade vi hos tjejerna mormor och morfar med deras kusiner. 
 
     
     
 
Juldagen började med öppning av julstrumpan före frukosten och sedan resten av paketen efter frukosten. Jag bjöd på mina skumtomtar som jag fick i paketet från familjen hemma i Sverige. 
 
       
    
Senare under dagen kom farmor och "moster" och det blev middag och mer paketöppning. 
Vi hade alla fått var sin "What does the fox say?" t-shirt så var självklart tvugna att ta ett foto.
 
 
Vi åkte till Discovery Science Center, såg extrema pepparkaksbyggen, handlade ecologiskt och tog massa bilder, gjorde oss själva till hockeyspelare och dekorerade våra egna kakor.
 
        
               
Såg "The Wolf on Wall street" med Julia och Chris, var ingen hit från min sida måste jag säga! Efter bion han vi också med lite biljard.
 
Såg solnedgången från Huntington beach med Jule, Julia, 3 nya aupairer och våra amerikanska vänner. Blev mycket prat med pause för s'mores.
 
     
 
Gick till poolen i värmen för att svalka oss, blev också ett dopp i den varma bubble poolen.
 
     
 
Nyår kom med stormsteg och firade NOON YEARS EVE barnen på Discovery Science Center med hattar och ballong släpp och firade sedan amerikansk på fest med vänner. 
 
 
 
Var uppe i bergen med #1, vm och hennes väninna över en helg. fick då chansen att se snö första gången sedan vinterna förra året i Sverige. 
 

Det var på tiden!

Dagon har gått fort idag, har dock hunnit med att sitta i solen lite, plockat iordning tjejernas leksaker, tvättat och gått till gymmet för Zumba & Bodycombat. Zumban idag bar Julia med på vilket hon tyckte var kul. Sedan i lördags till onsdag så her dem FitFest så man får ta med sig en kompis så vi bjöd in Chris till morgondagens zumba, ser fram emot det :D Fick också mitt Social security card number idag vilket var 4 månader sedan jag borde fått det så på onsdag ska jag och Vm till banken så att jag kan öppna upp mitt konto igen :D är nöjd med dagen så att säga. Imorgon ska jag försöka komma iväg till Applestore med datan och se om dem kan fixa den. Nu ska jag läsa lite ur "lipstick apology" innan jag säger godnatt. 

Football

Idag blev det andra dagen i rad med amerikansk fotboll hos Chris. Innan det kom Julia och hämtade upp mig för att sedan åka till Target för att inhandla nödvändigheter, åkte sedan snabbt till World Market (där Julia skulle köpa ett speciellt bröd, det enda jag hittade som var från Sverige var daim vilket också var jätte dyrt :( ) körde sedan hem till Julia där Chris väntade på oss och sedan blev det gasen i botten för att inte missa för mycket av första kvarten. Tig en pause mellan 3:e och 4:e för lunch som Chris's mamma hade laggat. Avslutade sedan kvällen på samma sätt som igår med jacuzzi fast hos Thomas denna gången. (Alla har i princip en pool eller jacuzzi och tre utav killarna bor på samma gata så blir att vi går till olika. Men nu ska jag sova en ny vecka med jobb väntar. 

Hike

I'M BACK and from my phone this time!!! 
Har hunnit med mycket sedan senaste inlägget; Jul, Nyår, Bio, Poolen, Science Center mm. Har för tillfället inte tillgång till min data då den inte vill koppla upp på nätet eller ladda... Kommer komma ett inlägg senare från jul tills denna helgen då jag inte vill göra ett jätte inlägg på mobilen + att jag har inte alla bilder på mobilen. 
Igår kom Julia och hämtade mig vid 19 och åkte sedan mot Long Beach till Jule. Blev shopping av mat och dryck för dagens aktivitet, HIKE!!! Avslutade fredagen med "Lone Survivor" vilket var en grymt bra film tillsammans med Jule, Julia, Chris och några av Chris's vänner. Idag gjorde vi en hike på 12 km ner för ett berg till havet och sedan tillbaka. Vi gick fel några gånger men hade så bra väder att det gjorde inget. När vi kom till stranden (efter att passerat den "privata" stranden) satta vi oss för att käka lunch. Ett det började promenaden tillbaka som vi inte riktigt viste hur det skulle gå till då vi inte kunde gå tillbaka samma väg som vi kom, men tillbaka till bilen kom vi trötta och svettiga. Kvällen avslutades sedan med amerikansk fotboll och ett dopp i jacuzzin. 




RSS 2.0