Påskharen & fun park

Igår så var det planerat att vi skulle åka hemifrån 7.30 för att åka till Costa Mesa Plaza för att käka frukost och ta kost med påskharen. Men för att det var jordbävning dagen innan och det inte blev många timmars sömn så sa vi att vi skulle skippa det. Tjejerna var då uppe vid 7 och ville åka så det var bara att ta på sig och göra sig redo. Frukost bufffé med bagle, bacon, ägg, yoghurt, 5 olika sorters muffins mm hade vi att välja på. MUMS!!! Åktes några varv på påsk karusellen och sedan färgläggning av ett trä ägg. Innan vi åkte så tog vi några kort med påskharen.  
 
Direkt efter att vi var klara åkte vi till Yorba Linda för Fun Service. Fun service är ett företag som har hoppborgar, klätterväg, fotobox, etc. Riktigt kul hade vi och varmt var det också. Allt var gratis där inne; sockervad, slush, popcorn, nacho och en buffé med hamburgare, korv i bröd, kycklingfilé, saftiga kycklingklubbor och revben, frukt och kakor. Inte varje dag man kommer till ett sådant ställe :D 
 
När vi kom hem så var jag så trött så gjorde i princip ingenting. Men kunde inte bara sitta hemma hela dagen så bestämde med Sofia att vi skulle gå ut och käka. Vi käkade på The Lazy Dog Cafe och maten som vi beställde var riktigt god, har dock inte käkat någon rätt tidigare som innehållit räkor, kyckling och tofu. 
Söndagen sov vi in ända till 12, måste varit riktigt trötta. Vi åt frukost och sedan gick vi på en långpromenad med hunden och åkte sedan till The Market Place där vi gick i lite olika affärer. Gick bland annat till See's Candies där jag självklart fick med mig några bitar hem, så nu ikvällblev det någon bit och SOLO tidningen. 
 

Jordbävning

I kväll fick jag vara med om min första jordbävning!!!
Jag var ute och gick när marken började skaka, barn skrika, bilar stanna mitt på vägen och ett blått sken lyser ut himlen en bit bort. Traskade hem med mina gelé ben och när jag kom hem mötes jag av 4 tjejer som var klarvakna. Ingen av tjejerna vågade gå till sängs igen, men tillslut så gick dem upp och somna. Nu är det min tur att sova efter att ha käkat lite glass för att lugna ner nerverna lite. 

Sovmorgon

Idag började jag inte jobba förs än vid 12 då jag skulle jobba kväll, så blev 1h längre sömn . Tog mig sedan i skinnetoch bestämde mig för att gå ut ovh springa. Måste börja göra det igen men börjar sakta så jag inte får problem med knäna igen, så det blev 20min spring tur. Kändes si så där, igen löpare precis men man måste ju börja någonstans. Dagen har sedan sett ut som vanligt, lunch med #3 & #4 och sedan läxor innan vi hämtar upp #1 & #2. När vi kom hem käkade vi mellanmål och blev även lite högläsning med alla 4 tjejerna innan vi gick för att lämna stora tjejerna på "Girl Scout". Kom hem gav småtjejerna en dusch och sedan lekte vi med lego och målade. Efter middagen gick vi till lekparken och lekte av oss den sista energin innan läggdags, trötta tjejer var det som gick till sängs efteråt. 
 
 

DIVERGENT

Jag som aldrig läser böcker började läsa en bok förra veckan och var tvungen att läsa klart tills idag då jag skulle se filmen. Tyckte boken var grymt bra och när jag såg filmen så blev jag lite besviken, tog med 1/3 typ från boken bara. Hade jag inte läst boken hade jag nog tyckte filmen var bättre men ångrar inte att jag läste boken iaf. Finns två andra böcker efter denna så ska definitivt läsa dem. Tjejerna idag hade bestämt sig för att klä ut sig och hålla ett framträdande för mig och det handlade om, Ariel, Törnrosa och 2 dansande ballerinor. Så söta var dem med alla detaljer dem fixat. 

21 års firande

Kom nyss hem från Long Beach där vi firade Chris som fyller 21 idag, 21 är inte så stort hemma men här är det som att fylla 20. Chris var inte den enda som fick med sig saker hem, om man ville så kunde man får ett graverat GUINNESS glas. 
 
 

Lakers game

Igår så var det dax Jules födelsedags present, vilket var att åka och se Lakers spela. Jule hade ingen aning om matchen så vi planerade att åka till Venice Beach. Där strosade vi runt längs stranden tills vi var tvugna för att gå och käka någonstans innan matchen. När vi ätit klart och hoppade in i bilen så var det på med ögonbindel för Jule och 30min biltur. Fick alla möjliga gissnigar på vart vi var påväg; Hollywood skylten, Griffith Observatory, home... När vi kom fram så fick hon gå igenom säkerhest kontrol (med ögonbindel, kunde skratta ihjäl mig så kul det såg ut). När vi kom in så tog vi av henne ögonbindeln och det var en chockad och glad Jule vi såg :D 
 
 

Palm Spring

I helgen så hade vi vårat Au Pair möte i Palm Spring. Vi åkte lördag morgon vid 9.30 och kom fram vid 11, men då in-checkningen inte var förs än 12 (vad vi trodde det var) så åkte vi runt och utforskade lite. Åkte genom "the Strip" vilket är gatan där alla restauranger och affärer är. När vi kom till hotelet så sa dem att in-checkning inte var förs än 2pm men vi kunde använda pool, etc. ändå. Där låg vi sedan resten av dagen och bara slappa, läste DIVERGENT (måste lästa klart tills på ondsgad då jag ska gå och se filmen då). Grymt bra bok måste jag säga, jag som inte alls gillar att läsa är uppslukad av den. Har jag tid för mig själv så är det den som kommer upp. 
 
 
 

St. Patrik's Day

Idag så var det St. Patrik's Day vilket betyde GRÖNT GRÖNT GRÖNT! Tjejerna hade på sig grönt och efter att jag väckte dem så sa dem vid frukosten "Är det vad du ska ha på dig?" Tydligen så blir man nypen av leprechaun om man inte har på sig något grönt. Leppy the leprechaun kom till vårat hus och vände tjejernas rum upp och ner. #3 & #4 började gråta när dem så sitt rum efter skolan, helt förstörda över att Leppy vält deras säng så nu har dem ingen stans att sova. Som tur är har dem en stark pappa som ställde upp sängen igen. Leppy hade också gömt några av deras gosedjur som det blev å leta efter. 
 
 

Dax för ett inlägg

Kände att jag behövde lägga in ett inlägg nu då det var allt för länge sedan jag gjorde det. 
3 - 9 Mars
Tränade så jag inte kunde gå på 2 dagar ( jobbigt när man har 4 tjejer som vill att man ska hoppa med dem, men bara att köra :D )
Åkte med #2 till Disneyland och California Adventure och hade en kanon eftermiddag tillsamans.
Blev skallad av ena tjejen på munnen när vi lekte och bet även mig själv senare :( 
Gjorde stora såpbubblor efter skolan och på fredagen kom Jule hit och vi käkade tacos och såg Tarzan ( hur grym film som helst, kan rörelserna och sångerna bättre än tjejerna. Vet inte om det är posetivt eller ej men men (; ) Senare hade jag och Jule filmmys med massa godsaker som det inte blev någon bild på då vi käkade upp det, HIHI :D
Lördagen blev det Universal Studio med Jule, Julia, Nadia och Chris, och på kvällen hjälpte jag Jule när hon satt barnvakt samt sov där
Söndag blev sova ut dag och även 1 timme kortare dag då klockan ställdes fram en timma under natten. Jag och Jule käkade lunch på 2nd Street och gick sedan till Yogurtland för efterrätt. Åkte sedan hem och till Jule där vi låg och bara slapp resten av dagen tills vm kom och hämtade mig. 
 
10 - 16 Mars

Denna veckan var det #1 tur att åka till Disneyland & California Adventure. Blev en del målande och hoppande som vanligt, blev även lite träning för min del.
Hade väl lite bättre väder än er där hemma, hade två ränder på axlarna efter att varit på lekplatsen på skolan och poolen på fredagen. Följde med vm till en Sale av barnkläder där jag stod dörrvakt. Hon skjutsade mig sedan till Jule där jag spenderde min helg.
Lördagen så cyklade vi runt i en park och utforskade tillsammans med Julia och Chris. Jule, Julia och jag avslutade dagen med grekisk middag och film, Last Vegas. 
Söndagen bestämde vi att vi skulle åka till stranden, så Seal Beach blev det. Jag avslutade sedan dagen med att möta upp Hanna och vi gick på Zumba i Santa Ana som höll på i 1,5h. 
 

Weekend class in LA

I helgen så var jag i LA på Weekend class, så nu har jag 4/6 credits. På lördagen så vard det en buss tour runt om i LA och otur med vädret hade vi också. Regnade hela dagen i princip så kunde inte ta mycket/bra foton så skippade det vilket var tråkigt. Bussen stannade i Hollywood så fick vi gå ut på Walk of fame som det var fullt upp med att förbereda inför Oscarsgalan dagen efter. Kunde gå in så man fick se hur det såg ut där alla kändisar skulle komma in kommande dag. På lördagen så hade vi våran "klass" som vi valt och jag hade Personal Development vilket var mycket om stress. Var inte så interesant måste jag säga men vi hade massage i en timma som inte var så fel dock. 
 
 
RSS 2.0