Julafton imorgon

Har nu gått en handfull med dagar sedans jag senast blogga, har haft fullt upp och när jag väl kommer hem är jag för trött för att skriva. Senast jag skrev var i onsdags och fullt upp har det varit hela tiden. I torsdags var det sista skoldagen för tjejerna för i år, #3 & #4 hade pyjamas dag så alla i deras klass hade på sig pyjamas på sig. Deras julavslutning hade dem på morgonen då alla elever och lärare kom ut och sjöng låtar, quiz om Rudolf m.m. Jag gick sedan hem för att prata med min kära familj hemma i Sverige. Dagen såg sedan ut som dem andra med lek utanför huset med grannarna. Efter att jag slutat så gick jag och körde lite Zumba, gick sedan vidare för att gå till Victoria's Secret för att köpa sportBH. Mötte sedan upp Julia och 2 nya aupairer från Tyskland och Spanien. Vi åkte och kollade på området med extrema decorationer av husen som fick avsluta våran dag. 
 
Fredagen var jag hemma med barnen och vi hade en kanon dag ute i det fina vädret. Vi bakade en kaka som jag glömde av, blev 20min extra i ugnen men tjejerna tyckte det smaka bra ändå med lite frosting på, hihi. Vid 2-3pm åkte vi till Long Beach till tjejernas farfar och fru för att fira jul.  
 
 
Lördag morgon gick jag till gymmet, Vm kom sedan för att hämta upp mig och jag följde med henne till kanske en framtida värdfamilj, mamman i familjen är svensk så de vill ha en svensk aupair vilket ska bli kul. Jag mötte sedan upp Julia och Juls på Brea Mall, gud vad mycket folk det var!!! Vi åkte sedan hem till Julia och Juls hem till Long Beach. Jag och Julia åkte senare också till Long Beach då vi var inbjudna till en lite hemma fest hemma hos en kompis till Chris. Åkte hem till Juls för natten :D
Gårdagen bestod av frukost ute i solen hemma hos Jules (spara pengar, kan inte käka frukost ute varje helg), Julia åkte hem då hon skulle jubba men jag och Jule tog var sin cykle ner till 2nd Street för en fika och förster shopping för min del. Åt min första "macaron" vilken var riktigt god, köpte också en Strawberry Tart som inte var lika god men men :) När klockan blev strax efter 3pm började vi rulla hemmåt för att bli upphämtade av Chris som skulle bjuda oss på middag före bion. Vi åt på George Greek Café och sedan blev det Anchorman 2, har aldrig sett en sämre film i hela mitt liv den sög verkligen... 
 
Idag har det varit en ren lek dag med mycket skratt. Gick till parken med tjejerna efter lunch, hade med mig mellan mål och vi var där i nästan 2 timmar. Tiden flög iväg och vi hade riktigt roligt i löven som hade fallit av. Vm kom förbi parken och vi följde alla med henne till den kanske blivande familjen igen. Jag gick sedan till gymmet efter att jag slutat och när jag kom hem blev det att slå in det sista paketen. Jag är helt slut, men blir upp imorgon för att börja 7:00. Jag fick ett paket idag också med "Christmasgifts" i så blir att öppna det imorgon. God natt och God Jul allesammans. <3
 
 
 

18 december

Idag hade #3 & #4 "holiday party" i skolan så de kom bl.a. hem med var sitt litet mästerverk. När vi gick för att hämta #1 & #2 stannade vi kvar på lekplatsen vid skolan efter att vi hämtade stora tjejerna. När vi kom hem var Vm hemma och bakade så gav tjejerna ett snabbt mellanmål. Sedan kollade vi ett program där 4 familjer/hus tävlade om vem som hade det häftigaste Jul-dekorerade huset, sjukt vad en del lägger ner sina själar och pengar i. Ni som känner mig vet att jag inte kan hålla mig undan från köket så blev några kakor från min sida också. Av allt provsmakande så blev det sedan Bodycombat som fick avsluta kvällen. 

Cali. Adventure

Ikväll blev det California adventure med Julia och Dana. Åkte en berg och dalbana som såg ut som Balder vilket det också kändes som (fast lite snabbare) tills vi plötsligt hamnade upp å ner i en loop. Roligt var det i alla fall och kommer definitivt åka den igen. 

Fick ett kort idag också från Hanna som är aupair i London. Ser fram emot dagen då vi får ses igen <3


15 december

Är nu hemkommen efter middag hemma hos familjens mormor och morfar. Potatisgratäng, kyckling, haricoverts och självklart min favorit sallad blev serverat blev även efterrätt som bestod av glass, puddingkaka och havrekakor. Men det bästa var solnedgången som gick ner bakom bergen och som bjöd på många fina färger. Glömde dock att ta med mobilen upp på balkongen när det var som vackrast, himlen var röd närmast bergen och skiftade sedan över till röd. Nästa gång jag ser det ska jag inte glömma ta kort. 

Brunch in Long Beach

Idag ringde klockan 6:30 och jag begav mig till gymmet där det blev att kötta lite ben, kändes i benen på väg hem kan jag lova. Strax efter 9:00 åkte Vp och tjejerna och jag till Long Beach för att möta upp Vps pappa, fru och syster för brunch. För mig blev det "Half a sandwish and a small sallad" vilket var mer mat än vad jag trodde men gott var det. Restaurang där vi käkade hette "Schooner or later" och låg precis vid hamnen så hade fin utsikt över båtarna också. Nu är vi hemma igen och om ca 1 timma så ska vi åka till Vms föräldrar och käka middag där. 
 

X-mas party

Började dagen med Core, Cardio & more och sedan var det hem och fixa iordning sig för vi skulle åka vidare för X-mas party. På partyt fick jag träffa i princip alla släkt på Vps sida, kusiner till barnen och Vp och mer där till. Var sjukt mycket mat och man var ju tvungar att testa det man kunde, fick bla "julskinka" vilket jag saknat. Åt hur mycket som helst så det blir definitivt gymmet imorgon. Barnen var upptagna med att hoppa studsmatta och dem hade hyrt en hoppborg så där spenderade en stor del också :D 

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Blev inte många timmars sömn inatt så blev en seg dag. Men hade något att se fram emot då Vp slutade tidigare idag för att ta med tjejerna till Long Beach för att käka middag med hans pappa, fru (som för mesta del bor i Montana) och syster som kommit över från Boston för att fira tidig jul. Jag följde med dem till Long Beach, dock inte för att träffa hans pappa, fru och syster utan för att möta upp Jule och se "The Hobbit 2". Riktigt bra film som jag rekommenderar att se, slutade dock samma som The Hunger Games med ett öppet slut... men men för väl vänta i två år till nästa kommer ut. Nu sova för ska upp imorgon bitti för att köra Core, cardio & more

12 december

Inte gjort något speciellt idag förutom att jag följde med Vm till en konsert där "Dishwalla" spela. Hade hört en sång från bandet innan så var ju inte så bekant med dem sås att säga, käkade även middag där vilket blev en "Chicken Ceasar Salad". Annars så har dagen varit den samma, lekt med grannbarnen och ritat. 
 
 
 

11 december

Idag har jag gått till posten och skickat iväg ett paket, undra vem det är till? :D Stannade till på Starbucks på vägen hem och gick direkt till skolan för att hämta små tjejerna. Käkade lunch, gjorde läxor och lekte innan det var dax att gå och hämta stora tjejerna. När vi kom hem var det snabb dusch som gällde för alla 4 tjejerna och sedan på med klänningarna och blåsa håret. Strax innan 16:00 åkte vi till ett "Christmas party" som Vps jobb höll. Där fick vi möta tomten igen, käkade middag och tjejerna fick måla lite. På vägen hem stannade vi till på Sam's för att handla och när vi kom hem blev det läggdags för alla tjejerna. Nu blir det läggdags för min del också. 

10 december

Idag har jag pratade med min kära familjen hemma i Falköping. Trevligt att se några kända ansikten igen :D
När jag hämtade små tjejerna i skolan idag så kom hade dem fått var sin polkagris som dem fått dekorerade som en ren. Dagen flöt på och nu ikväll har jag varig och kört Zumba och även lite i gymmet. När jag kom hem käkade jag och satte mig framför TV:n och kollade Victoria's Secret Fashion Show, jag plaserade även om våran kära Twinkle som bor i vårat hus tills Jul. Men nu blir det sova!!
 
 
 

Cheesecake Factory

Gick till gymmet i morse och körde ben och mage, kan ju inte klaga på att vädret är dåligt och stanna hemma precis. Ikväll hade vi vårat aupair möte på Cheesecake Factory, var första gången jag var där och kommer defenitivt gå dit igen. Beställde in paste som huvudrätt och sedan en Dulce de Leche Caramel Cheesecake som var super god. Vi körde också en julklappslek och jag kom hem med en chokladkaka och ett presentkort på Bio och Spa. Efteråt på vägen hem åkte vi till ett område som verkligen går in för att utsmycka sina hus. Hela området lystes upp av alla lampor och dem stod till om med och sålde kaffe, kakor, donuts mm utanför deras hur till personer som kommer gåendes för att gå runt i området. 
 
 
 

Sinterklaas

Igår kväll förberedde tjejerna för Sinterklaas genom att sätta ut var sin sko med morötter i och sprida ut havregrynsgröt från dörren till gatan. Rosanne kom på morgonen för att fira med oss, det var paketutdelning och alla fick var sin chokladbolstav som i mitt fall var "L" då man fick den bokstav som sitt namn börjar med. Tjejerna har sett fram emot detta ett tag och fått höra om chokladbokstäverna som vi skulle få mm. Tjejerna blev riktigt glada över sina presenter och så blev även jag, presentkort är det bästa!!! :D Efter det kom Dana och hämtade mig för att åka till Julia i Fullerton för att sedan åka vidare till Universal Studio med Veronica, Eve, Jule, Julia and Dana. Där var det Grinchmas så vi träffade så klart Grinchen och andra karaktärer från filmen. Innan vi åkte hem åkte vi till Huntington Beach gick ut på Pieren där restaurangen Ruby's ligger och käkade.

Pyssel

Blev aldrig så att vi klädde granen i eftermiddags då tiden sprang iväg, men istället så gjorde vi utsmyckning till granen som vi sak hänga upp senare. Vi använde oss av mini marshmallows och sytråd. Men ljusen är i och även några brev som #1 & #2 gjorde på "Girls Scout". Men nu blir det läggdags för imorgon klockan 8am kommer Rosanne hit och vi ska fira Sinterklaas och sedan åker jag till Universal Studio igen! 
 

Frukost med tomten

Vi åkte strax efter 8.00 imorse och när vi kom fram till Costa Mesa Placa började vi med att tjejerna fick färglägga var sin anteckningsbok. Det var sedan dax för lite frukost och sedan fotografeting med tomten. Alla ställde frivilligt upp för fotografering förutom #3 så jag fick hoppa in i bilden för att alla tjejerna skulle vara med. Tjejerna åkte sedan några varv i karusellen innan vi avrundade med att gå in i Disney affären. Och nu sitter jag här och myser i mina nya VS byxor och film!! Ska klä granen i eftermiddag också vilket jag ser fram emot
My outfit; Tröja & tights från Forever 21 och kjol från Urban Outfitters

Oops!!

Idag har det varit i stort sett som alla andra dagar, började dagen med att göra iordning tjejerna inför skolan. Hämtade #3 & #4 vid 12 och vi käkade lunch, gjorde läxor och gav dem en dusch. Vi gick sedan och hämtade #1 & #2 vid 14.40 och sedan blev det hem snabbt för att göra iordning #1 & #2 för kalas. Senare på kvällen gick jag, #3, #4 och Vp för att träffa tomten och sitta i hans knä. Julia kom sedan och hämtade mig och så åkrte vi till Brea Mall. Blev självklart shopping i mina två favorit affärer, Victoria's Secret och Forever 21. Blev glad när jag betalade inne på VS då mjukisbyxorna var 10 dollar billigare än vad jag trodde + att jag hade ett presentkort på 10 dollar från förra köpet :D
Nu måste jag sova för ska upp tidigt imorgon igen då vi ska åka till Costa Mesa Plaza imorgon bitti för att träffa tomten igen och käka frukost med honom. Kameran är laddad så lovar at lägga upp bilder från det. 
 

4 december

Idag blev det Disneyland igen efter skolan, var där i endast 3 timmar dock då dem stängde 8pm. Hade glömt att kolla när dem stängde ;) Men vi hade det trevligt och jag bar mina Mimmi öron såklart :D 

Frozen

Idag blev det igen träning då min vänster fot gör ont då jag har på mig mina träningsskor. Så istället åkte jag och Julia och såga på Frozen. Blev självklart starbucks innan, ÄLSKAR Starbucks!! 
 
 
 
 

Ny vecka!

Måndag och skolan börja idag efter en veckas lov vilket betyder att allt är tillbaka till sitt vanliga ja. Under veckan som gick hann jag göra en del som att gå till gymmet några gånger, kört bodycombat & bodypump & core, cardio and more och även "gymmet". Får ju inte glömma Thanksgiving!
Gårdagen började jag med Bodycombat vilket jag känner speciellt i ryggen och armarna i idag. Tog bussen till Long Beach vid 3pm, tog 2h inte det roligaste precis, glömde hörlurarna också så det gjorde ju inte saken bättre. Men iaf åkte dit för att spela bowling med Jule och Julia men vi körde fel så åkte hem till Jule istället och såg på film, HOST!
Nu ska jag ge mig iväg för idag är det Zumba och Bodycombat som gäller. Måste få bort träningsverken. Hoppas att ni har det bra på andra sidan <3
 
 
RSS 2.0