Bilder från dagarna i New Jersey!

 
 

1 vecka hemifrån

Har börjat komma på mig själv ibland när sja skrivit att det blivit på engelska. Det börjar ta över svenskan, vilket är bra förmodar jag. 
I söndags gjorde vi inget speciellt, vi målade och spelade Wii. Kvällen avslutades med s'mores på stranden med 5 andra au pairer, de det var au pair "möte". Fick även chansen att se på solnedgången. Igår var vi på stranden med en annan familj som också har en au pair som var på samma academy som jag och som var på samma flyg. Trodde inte jag bränt mig, men såg sedan att jag var röd på axlarna och nu känner jag verkligen av det. Får väl skylla mig själv att jag inte smörjde min mig ordentligt. Efter middagen ville de stora tjejerna se på Monster Inc. Universety "MU", så det åkte jag, Vm, #1 och #2 gjorde. Det var riktigt billigt, kostade bara 26:- var. På väg hem när klockan car 9pm, var det 28 grader, det ger er kanske en hint till hur varmt jag har det på dagarna.
Det slog mig också att jag redan varit borta i en vecka!
 
 

Brea

Är nu framme hos familjen. Landade i torsdags kväll, var lite sena då vet var dåligt väder i New Jersey. Min vm hämtade upp mig och när jag kom fram till huset (som kommer vara mitt hem det komande året) så möttes jag av vp, barnen låg och sov. 
När jag träffade tjejerna på morgonen var de lite blyga först, men sen så började munnarna gå ;) vi var och hanslade lite och sedan gick vi till poolen och badade i 2-2,5 h. På kvällen var det film mys.
Igår lekte vi ute innan vi åkte till ett party för att fira en kompis till familjen. Poolparty med mexikansk inspirerad mat, MUMS!! Det kom en magdansör och dansade lite för födelsedagsbarnet.
Nu ska jag gå ner och käka frukost.
 
 

USA!

Jag har nu varit i USA sedan i måndax efter middag och haft fullt upp hela tiden. Jag kan inget annat än säga att jag älskar det här landet och människorna här! Imorgon lämnar jag AuPairCare's akademi i NJ (har varit här sedan i måndags). Har inte haft tid att skriva då vi bara haft kvarts-pauser, men när jag kommit igång hos familjen så kommer jag att ha mer tid att skriva här ( åker dit imorgon!!! )
 
I måndags gjorde vi inte särskilt mycket, köpte lite mat och sedan la vi oss, slocknade med det samma. På tisdagen fick vi massa information och på kvällen var vi i New York City på en guidad buss tur, sjukt vaad häftigt det var. Idag har vi pratat om Första hjälpen och HLR, även om pre-departure inför imorgon. Nu ikväll har jag och tre andra svenska tjejer varit och käkat middag och det blev även lite frozen yoghurt. 
En utav de tre svenska tjejerna åkte jag samma flyg med från Landvetter, så har haft någon att prata med på resn hit. Tjejerna är hur sköna som helst, har bestämt att vi ska komma och hälsa på varandra för alla tre på här på östkusten medans jag bor på västkusten. 
 
MER BILDER KOMMER SENARE!!
Time square!

Det är dags!

Jag kan inte vänta med att komma dit och börja mitt äventyr!
I förmiddags kom Brorssons och sa hej då ooch efter det Anna-Sara. Åkte även ut till kusinerna och grattade John för att han konfirmerat sig, så sa då också hej då till släkten. Ikväll åt jag min sista middag med familjen vilket var jätte mysigt. Så nu är jag ganska mycket gjort med alla avsked (förutom med familjen). Jag kommer att sakna alla, men jag ser verkligen fram emo tatt få börja detta äventyr! 
Nu ska jag dock stänga av datan då jag ska upp om några timmar igen. Får se om jag hinner göra ngt inlägg innan jag lyfter, annars så blir nästa inägg från The United States of America.
 
Anna-Sara och jag på midsommar

19 ÅR

Igår fyllde jag 19 år och det firades med släkt och vänner. Syrran kom hem för att fira mig, trodde det var sista gången jag såg henne på ett år i söndags så det var riktigt kul. Vi åkte upp Bredablick och käkade lite mat, det var första gången jag var där och jag kan verkligen rekomendera det. På kvällen kom släkten så firade vi mig och lill kusinen som fyllde 4. Senare kom några kompisar och firade mig och sa hejdå. Senare gled vi iväg till Skövde för en sista utgång innan jag åker (och på ett år). Hade hur kul som helst ute, det var ett tag sedan måste jag säga. Träffade skövdeborna som vi träffade i Napa, lika sköna allihop. 
 
NU ÄR DET BRA 3 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER!! eller 2dagar 18h om det ska vara exakt
 
 
 
 
 

Weekend

I torsdags firade jag en kompis som skulle fylla 19. Där bjöds det på tacos, chokladpudding och mycket skratt :D vi hade alltså riktigt kul, spelade ett jätte roligt spel som är en annan variant av "Med andra ord". På fredag efter simskolan så var jag på Gyllene Tider med mamma och Ebba, hade riktigt mysigt tillsamman. På lördagen blev det fika på Vilhemsros gårdscafe, riktigt mysigt ställe. efter det begav vi oss ut till Tidaholm och grillade hos mormor och morfar. Senare på kvällen följde jag med syrran på kräftskiva, blev lite fest på det ocå ;) Idag så åkte hela familjen till Skara Sommarland, vi hade dock otur med vädret då det åska ett antal gånger och det regnade i stort sett hela dagen. Det blev ett uppe håll på 1,5 timmar och då passade vi på att bada. Syrran åkte hem idag och det var sista gången jag såg henne på 1 år. Jag åkte upp till Sara nu på kvällen för att klippa mig och ha lite myskväll med henne oxå. 
Pratade med familjen lite nyss om lite allt möjligt. Kan inte fatta att jag snart åker, bara 1 vecka kvar nu!
 
 
 
 

Ny data

Efter jobbet idag åkte jag och mamma till Skövde för att kolla på datorer. Jag behöver nämligen en ny då min skoldata som jag köpte loss börjar att krångla. Jag kom sedan hem med en ny Macbook Air, så nu blir det att lära sig den vilket lär ta ett tag men det kommer väl efter hand. :)
 

Presenter beställda

Idag efter jobbet var jag och köpte lite saker att ta med mig när jag åker och när jag kom hem beställde jag 2 böcker till 7 åringarna och 2 böker till 5 åringarna.Letade både på stan och flera hemsidor innan jag hittade boken jag ville ha. Bilder på sakerna kommer komma upp senare :D För övrigt är det mindre än 2 veckor kvar nu tills jag åker!!!

Veckan som gått

I måndags var jag på Liseberg igen med Felicia, och kan säga att vi var inte ensamma där... Vi fick står i kö i ca 45 min innan vi ens kom in innanför portarna. Väl där inne hann vi inte åka speciellt mycket pga köer, men kul hade vi iaf. När vi skulle hem så var tågen inställda... så vi fick åka buss från stationen i Gbg till Lerum -- pendeltåg från Lerum till Alingsås -- tåg från Aingsås och hem. Det tog ca 40 min extra... Mobilen laddade ur på vägen hem så när jag var hemma så kunde jag inte ställa klockan till dagen efter så självklart försov jag mig... Men som tur va var det bara planering inför simskolan den dagen. 
 
 
Tisdagen började som sagt inte särskillt bra men den slutade bra. Jag, Felicia, Ian och Albin åkte och såg på The Wolverine och sedan blev det Subway efteråt. 
 
 
I onsdags var det simskolestart vilket gick över förväntningarna, barnen var hur goa som helst. 
Torsdagen var det simskola igen och det flöt på lika bra som dagen innan. På kvällen var jag hemma hos Elin och firade att hon skulle fylla 19 år på fredagen. Det bjöds på tacos och pannacotta med jordgubbar. Det var riktigt trevligt att träffa de andra tjejerna som jag inte träffat på ett tag. 
 
 
Fredagen hände inget speciellt, simskola igen och sedan ledig för helgen. Jag skickad in papprena för mitt internationella körkort, så nu är det bara pre-departur project som ska göras klart och presenter som ska fixas innan jag kan ge mig av. 
Igår åkte jag, mamma och pappa till Svalnäs för att bada och sola. Vi stannade dock inte jättelänge då det började bli mörkt på himlen. Tur var väl det för det kom en rejäl skur och åska strax efteråt. På senare på kvällen blev det utgång med godingen Martina och några arbetskollegor. Tanken var att vi skulle åka till Skövde men vi hann inte till tåget så vi gick ut i stan ist. Hade riktigt kul, tack tjejer och Anders!
 
 
Idag tog jag en sovmorgon till halv 12. Har inte gjort särskilt mycket, mest legat i solen och bara chillat. Veckan har beståt utav en del Tv tittande då det varit VM i simning.  Men nu ska jag lägga mig, för nu väntar en ny vecka med simskola. Imorgon är det 14 dagar kvar tills jag åker. Can't wait!

Crusing

Igår var det crusing och då blev det fest i stan. Innan vi gick ner till stan så var vi hemma hos en kompis och kröka lite innan. Nu blir det jobb i 8h. 
 
 
 
 
RSS 2.0