Sleepovers

I fredags käkade jag middag med familjen och sedan gjorde jag mig iordning och packade för att åka till Huntington Beach för att gå till en Hookah Bar som vi fick höra är värligt populär. Efteråt så följde jag med Jule hem till henne och på vägen hem så blev det en sväng förbi Mcdonald's för OREO Mcflurry, standard.
 
 
Lördag blev en sova ut dag då vi inte lämnade sägen förs än 10.30. Vi åkte sedan till IHOP för brunch, finns inget bättre ställe att åka till för brunch. Strax efter att vi kom tillbaka så skjutsade Jule hem mig och jag satte mig för att göra färdigt med sista delen av läxan. När jag var klar skickade jag in den och kände mig så "fri". Senare under kvällen kom Sofia och hämtade mig och vi åkte till den billiga bion i Brea och såg Captain Phillips. Efter det följde jag med Sofia hem och sov hos henne.
 
Söndagen blev en slapp dag med au pair möte då vi spelade bowling och käkade lunch. Var hemma runt 2pm och då gick jag ut och la mig i solen och slappa resten av dagen till skuggan började komma. Då gick jag istället in och  la mig i sägen "for a nap". Blev några avsnitt av The Carrie Diaries som jag börja kolla nyligen och sedan var den helgen passerad. 
 
Idag så gick jag till gymmet på morgonen så ikväll käkade jag middag med tjejerna och vp. Har också hunnit med att prata med Elin, var länge sedan jag prata med henne så var kul att ta ikapp lite :D Vi var båda överrens om att det var ett tag sedan vi pratade sist men vi tordde inte att det gått så lång tid som september förra året. Det känns som om det var strax innan jul och nyår som jag pratade med henne.
Känner att tiden går allt för fort, hur ska jag hinna med allt!!!

6 månader

Idag är det 6 månader sedan jag lämande Sverige för ett äventyr på andra sidan atlanten. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle leva i ett annat land under en så lång tid. Det har gått så fort och jag har så mycket kvar att se och uppleva, det gäller bara att få in allt i kalendern. För att fira att jag tagit mig igenom hela 6 månader så stannade jag hemma från gymmet och käkade middag med familjen istället. 
Som en liten present till mig själv så blev det Victoria's Sectret kassen från i måndags. 

Presidents' day

Idag har det varit Presidents' Day vilket betyder ingen skola för tjejerna. Jobbade mellan 9-19 och planen vara att vi skulle åka till Discovery Sciens Center men vi hamnade istället på Fullertons Arboretum. Hoppande och lekt på framsidan bestod resten av dagen av. Nu ikväll träffade jag en ny au pair från syd Afrika som kom förra veckan. Hon hade hemlängtan så vi åkte till Brea Mall för att gå till Starbucks och prata, istället blev det glass från Cold Stone och sedan kolla runt i affärer. Vi gick in till Victoria's Secret och självklart så råkade det slinka med en påse hem, kan bara inte hjälpa det :D Nu läggdags då en tidig morgon väntar. 


Alla hjärtans dag & San Diego

I fredags var det en vanlig dag igen förutom att det var "Alla hjärtans dag". Tjejerna hade på sig sina fina klänningar och jag gjorde dem lite extra fina i håret. När dem kom hem hade dem alla massa godis och kort från klasskompisarna. Efter att jag sluta kom Julia och hennes värdpappa och hämatde mig för att åka till Lakewood och spela bowling. Spelade min bästa serie nånsin så måste säga att jag var ganska glad. Blev även lite biljar innan som jag och Joe sopade banan med alla andra. Vi sov sedan hos Jule för att San Diego väntade dagen efter.
 
 
Lördag gick vi upp tidigt för att alla tre ville duscha innan vi skulle åka. Redo i tid som alltid begav vi oss taggade till den 2 timmar långa bussturen. Bussresan gick förvånansvärt snabbt och vi checkade snabbt in på vandrarhemmet. Vi gjorde oss sen redo för shopping resten av dagen. Hade sett framemot mycket shopping men gick hela dagen men ingen shopping blev det... tills vi avslutade med att gå till Victoria's Secret! :D
Käkade middag på "Cheesecake factory", gick sedan hem och gjorde oss iordining för att gå ut. 
Blev en del fotografier under dagen såklart.
 
Blev en sen kväll och söndag morgonen var det inte någon som hoppa upp ur sägen så att säga. Men upp kom vi och gjorde oss redo för en lång dag med mycket gående, San Diego Zoo väntade. Vi checkade ut och började gå mot Zoo:t som visade sig vara längre ifrån an vad vi trodde. Kul hade vi och många foton blev det. Det var sedan 3 trötta nannys som somnade på vägen hem i bussen.
 

Alla hjärtans dag middag

Ikväll åt vi alla hjärtans dag middag då vi inte har tid imorgon. Åt en underbar middag med kött (har saknat det som tusan vilket jag insåg då) och hummer som vm ståt och lagat. Till efterrätt hade jag gjort kladdkaka till oss vuxna och äpplepaj till tjejerna vilket var väldigt uppskattat. 
 

12 februari

Idag har jag pratat med familjen hemma i Sverige medans tjejerna var i skolan. Efter att hämtat alla tjejerna så bestämde vi oss för att gå till poolen för att det var så varmt ute. Efter att jag gett alla tjejena en dusch så gjorde jag iordning mig för gymmet. 
 

11 februari

Idag har jag jobbat på min uppsats som ska in om 1.5 vecka, har hoppat studsmatta och gjort gummi armband vilken är en stor hit i tjejernas skola. Gick till gymmet och belönade mig själv med en box Questbar, Cookies n' cream efteråt. Nu några avsnitt från Pretty Little Liars innan jag somnar:D

9 Februari

Blev ingen träning i morse då jag kände för att bara ligga och dra i sängen. Mötte upp Julia på Brea Mall för att kolla lite i affärerna och bådas mål var att komma hem med jeans. Blev dock inga jeans men en topp, naglack och torschampo fick jag med mig hem. Har sedan suttit i några timmar och jobbat med andra uppsatsen. Nu tänker jag se på en film innan jag somnar. 
 
 

8 Februari

I morse blev det träning, körde Core, cardio & more, lite i gymmet och även lite längder i poolen. Senare efter lunch kom Hanna och hämtade mig och sedan hämtade vi Veronica. Åkte till Irvine Spectrum för att möte Sofia och Grace för lite shopping. Kvällen avslutades med pizza och bio med Zac Efron, The Awkward Moment. 
 

Muffins for moms & Disneyland

Kom nyss hem från Disneyland med Julia och Veronica. Åkte dock dit med Julia vid åtta och Veronica kom inte förs än 10. Hann med att åka Space Mountain, Matterhorn och Indiana Jones Adventure på våra tre timmar i parken. Vi avslutade med att gå till Häagen-Dazs för lite glass. På morgonen var det "Muffins for moms" och för betydande kvinnoroller. Så vi gick till skolan tidigare för att hinne med detta. När vi kom var det fullt med mammor, morföräldrar, etc. Vi fick välja mellan olika muffins och blev även serverade kaffe, apelsin-, äppel- och tranbärsjuice. Senare vid 11.30am var det tillbaka till skolan då #3 och #4 hade en pjäs att visa upp, dem var så söta. Dem fick en svensk inspererad lunch idag vilket dem båda tyckte om. Blev en del hoppande på trampolinen också och sedan Disneyland.
 
 

San Diego bokat

Idag har det varit grått och regnat, borde vara van tycker man men har vant mig vid sol och värme. Blir å se när man kommer hem och kommande vinter. Ikväll efter träningen åkte jag och Julia till Jule i Long Beach för att planera kommande helgs trip till San Diego. Vi lyckades boka buss och vandrarhem som vi hoppades på att vi skulle göra så det blev en lyckad kväll. 


Hatt parad

I morse hade dem två stora tjejerna hatt parad i skolan. Dem hade i uppgift att välja ett svårt ord och sedan göra en hatt som förklarar ordet. Det var en del fräcka hattar en del hade gjort. Nu ska jag snart gå och hämta små tjejerna. 

Skype och spel

Efter jag jag gått med tjejerna till skolan gick jag hem och läste SOLO som jag fick i lördags i mitt paket. Hade bestämt med Hanna att vi skulle skypa så satt och väntade på att hon skulle logga in, när klockan blev 11 skrev jag till henne på Facebook och då fick jag svaret "5min". Så väntade mina 5 minuter och sedan ringde hon. Pratade förfullt och lite till, fick sedan avbryta då jag var tvungen att gå och hämta #3 & #4. Till mellanmål gjorde jag bananpankakor som för en gång skull blev bra. Planen för kvällen var att åka till Long Beach till Jule för att planera våran trip till San Diegon nästa helg men Jule kände sig sjuk så vi flyttad det till torsdag istället. Då jag inte hade några planer för träning så stannade jag hemma och käkade middag med familjen istället, taco tisdag. Blev spelkväll med #1, #2, #3 och Vp också tills det var läggdags. Nu ska jag se på Harry Potter och dess vises sten.
 
 

Super Bowl

Började dagen med ett svettigt bodypump pass, sedan hem snabbt för att dusch och skype med syrran som är hemma efter att ha varit borta sedan första vecka i december. Har sett några bilder några bilder från hennes resa och är lite mer än avundsjuk. Julia kom och hämtade mig 11.30am och vi åkte mot Long Beach men stannade på Ralph's för att handla ingredienser för sallade och pastasallad. Åkte sedan till Chris där vi började göra iordning maten och folk började så småningom droppa in. Käkade innan matchen börja och alla såg fram emot en spännande match. Matchen spelades mellan Seattle vs. Broncos och Broncos började sämre än sämst och så fotsätte det också. Efter 2:nd quarter var matchen i princip oupp gjord så jag och Jule satt och pratade och kollade igenom våra mobiler. När matchen var slut kollade vi Jackass bad grandpa och käkade Super Bowl tårta. Nu är jag hemma och ska sova för en ny vecka väntar. 
 
 

Uppsats skrivande

Idag började jag med ett pass på 24 Fitness där jag hann att skada mitt finger innan klassen ens hann att börja. Köpte ett ny låda questbar då jag bara hade 3 kvar av den andra. Sedan hemma tog jag en lång dusch. Sedan har jag suttit hela dagen med första uppsatsen som jag för övrigt inte är klar med än. Har lyckats skrapa ihop 1347 ord, så nu saknas det bara 153 och en annan uppsats på 1500 ord. Senare under dagen fick jag ett paket hemmifrån som gjorde min dag bättre fter allt skrivande. Tack mamma och pappa för godsakerna. Nu sitter jag och lyssnar på musik med en ansiktsmask och slappar. Imorgon är det Super Bowl, i princip alla sitter hemma och kollar på detta i hela USA. 
 
RSS 2.0