Sista provet!!!

Idag har nog varit den bästa på länge. Hade vi vårt allra sista prov i skolan, så jävla gött!!!! Kan inte fatta att det bara är 7 dagar kvar till studenten. Fick reda på en del slutbetyg och något roligt som vi gjorde i skolan på miljökunskapen var att vi hade frågesport. Frågesporten handlade om det vi läst om i kursen. Vi var två lag, och självklart var det priser inblandade så det var seriöst. Om man var ensam om rätt svar så fick man en godisbit till laget och om båda gissade samma rätt/fel så hamnade godisbiten i en pott. Potten gick till den som hade skrapat ihop flest poäng i slutet och självklart var det mitt lag, bra jobbar lag Tipp Topp!! :)
 
 
När jag kom hem så åkte jag och mamma till Skövde för att hitta balskor och balväska till mig. Jag hittade ett par skor som jag tycke var jätte snygga, medans mamma bara kollade på mig och sa NEJ!! Det slutade dock med att jag köpte dem ändå :D Men det som är bra med att handla med mamma är att det blir alltid mer saker som man handlar, och oftast slipper man själv öppna plånboken (Älskar dig mamma). Det blev blandannat ett linne, lite smycken till balen och en ny jacka då min nuvarande ser ut som den gör...
Jag var också och hämtade ut en ny resväska efter som den jag hade till Napa gick sönder. Så nu kommer jag ha den snyggaste resväskan av alla på flygplatsen. Jag åker förresten om 82 dagar, aaaahhh hjälp!!!!!!!
Jag har också bestämt att jag ska lämna tillbaka den rödaklänningen som jag beställde till balen, får bli den vita istället.
Ikväll så har jag suttit och ordnat inför studenten m.m att det ska vara så krångligt, men ändå roligt ;)
Imorgon bitti ska vi börja dagen ute på Wrågården och spela fotbollsgolf och fika på våran sista idrottslektion, mysigt. På kvällen sedan så är det Ållecamp, laddad som bara den!!!
 

8 dagar!!

I går var det vattenkrig i skolan, det var 3:er mot resten av skolan, inklusive lärare ;) Jag missade dock början av allt för att jag satt och skrev mitt sista matteprov på gymnasiet. Jag började dagen med en ordentlig adrenalinkick, försov mig och första lektionen var det prov...  Slutprov i matte breddning, men bra gick det för fick MVG!!! Provet var ett VG-MVG prov då våran lärare tyckte att vi redan hade G, efter vad han märkt på lektionerna. Han har dock inte sett oss så mycket in real life, då vi haft matte på skype mycket. När provet sedan var färdigskrivit gick vi till maten för att äta, där vi möts av en stor grupp av spidade blivande studenter. I matsalen var det fullt med vatten och rester av vattenballonger. 
På kvällen sedan så var det sista träningen med min simgrupp Späckhuggare A. Det var dock inte många där bara 7 av 13, de kommer kanske nästa vecka då det är avslutning utomhus med brännboll, grillning, tipsbromenad m.m. Eftersom det var sista gången så kan det vara så att tränarna blir i puttade, jag klarade mig medans Sandra hamnade i bassängen. Det blev sedan hem och plugga inför ett litet prov som jag hade idag, Buddhismen!! Det gick hyfsat tror jag,
 
 
Idag så var första lektionen ett mini-prov i buddhismen. Efter att vi lämnat in provet fick man tillbaka provet från i fredags som var om Hinduismen, fick MVG där med!!! Det gjorde min dag, och bara för att det var så fint väder också så åkte jag och Hanna ner på stan och köpte glass :D När vi åkte hem från stan och jag skule lämna Hanna hemma hos sig så åker vi förbi en moped. Vi tyckte det var lite kul att två ungdomar sitter i en bil och två vuxna trängs på en moped så var tvungen att ta ett kort, HAHA!!!! :D När jag kom hem lade jag mig i solen för att passa på att bättra på brännan innan studenten. Senare så gav jag och Hanna oss ut på en löptur runt stan, hälsoslingan. Det blev totalt 8,4 km, känner mig stålt som tog mig igenom det efter att inte ha tränat på 1 månad. Det blev sedan lite magträning när jag kom hem innan jag tog en dusch. Kvällsmaten fick idag bestå av ägg, knäckebröd och mango, MUMMMSS!!!!
 

Sumering av veckoslutet

Torsdag:
Började med att vi hade idrott för första gången på typ 10 veckor. Sedan hade jag naturkunskapsprov som gick allt annat än bra... Lektionen efter hade vi provsmakning av ekologiska och icke ekologiska varor. Det kanske inte var den mest lärorika lektionen men det var gott. 
 
 
Fredag:
På idrotten hade vi beachvolleyboll vilket var riktigt roligt. Sedan var det religions prov som gällde, Ugglan trycker på oss prov nu det sista... hatar henne!! Efter skolan var jag och hämtade min balklännign som jag bestält hem och så provade om vi hade elverk som funkar till ljudet som vi ska ha på studenten, vilket det gjorde så nu är det klart.
På kvällen så hade vi bestämt att vi skulle ha lite filmmys hemma hos Hanna. Vi käkade lite mat som senast, det blev tacos denna gången dock. Det blev riktigt lyckat, eller inte... "vi" brände majsskalen i micron, men annars så var allt bra!! Sedan såg vi på Anna Karenina det är en film som Hanna och Natta pratat om att se, då det är en grej vi har i skolan ;) Jag kan inte riktigt säga om den var bra eller inte.. för jag sov det mest under filmen :D Har nog inte riktigt återhämtat mig ordentligt från Napa!! Men den var ändå en lyckad kväll med mycket skratt som vanligt.
 
 
Lördag:
Igår var jag och provade frisyr och smink till balen hos Sara. Vi satt hemma in hennes lägenhet som hon nyligen skaffat ihop med sin kille. Kan ju meddela att det kändes riktigt bra, dock gör det inte det med balklänningen. Jag står nu och väljer vilken av de två som jag har hemma nu... 
 
 
Söndag:
Idag började jag dagen med lyxfrukost (igen). Det gör verkligen ens dag, jag har varit så pigg de senaste dagarna jag ätit detta till frukost. Fast idag böt jag ut banan till äpple istället. Det har också varit Morsdag idag, men innan vi firade det så var vi och kollade på Ebba och hennes klass som spelade klassbollen. De spelade riktigt bra men gick tyvärr inte vidare, men det var glada ändå. Vi åkte sedan vidare för att fira kusin John som fyller år idag och alla mammor i släkten. Det blev korv i bröd och rikgtigt god chokladmousstårta och svartsvaldtårta. Matkoma!!!
Nu ikväll har jag pluggat inför Matte Breddning slutprov som jag har imorgon bitti... orkar inte!! Men nu får det räcka för denna fången, Natti <3
 
 

Sista tränarmötet

Idag efter besöket på bondgården så var det tränarmöte som stod på schemat.Då var det middag på Gondolino som gällde. Jag och två andra (+ en som inte var där) har nu gjort vårat i förening, för nuet iaf!!! Vi fick ett paket för att vi slutade vilket var lite gulligt tyckte jag :) 
 

Ekologisk bondgård

Idag har jag varit på en ekologisk bondgård med miljökunskapen. Där fick vi besöka kossorna och de berättade lite om deras verksamhet. De var viktigt att inte dra in någon smuts, så vi fick tossor på fötterna och om man ville så fick man en "dräckt" mot luckten. Vi fick också se hur mjölkningen gick till och så bjöd dem oss på fika och mjölkprodukter. En riktig mysig trip blev det. 
 

Utbildning + Klassikern

I helgen har jag varit på utbildning på Skara sommarland, jag ska nämligen jobba där som badvakt i sommar.
lördagen så var det mycket prat, välkomnade oss tillbaka etc. det blev också en rundtur i parken för att de nya ska veta lite hur de ser ut. Vi gamla fick berätta för de nya rutiner etc som tillhör bad-området. 
söndagen var det livräddningsutbildning i Götene, vilken belv en stressig dag då jag försov mig och det var jag som skulle hämta de andra. Väl på utbildningen gick det bra, förutom att jag hade ont i axeln. Vi simmade lite i vattnet och sedan hade vi också lite genomgång av sidoläge, HLR på vuxna och barn (som vanligt). Det blev faktiskt rätt mysigt!
 

 
Idag så hade vi sista delen på vår klassiker, vi skulle cykla 4 mil. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå, det måste varit för all fika som mina två kompanioner Natta och Hanna hade med sig. Det blev totalt 3 fika pauser. Vi kom iväg vid halv 3 och var tillbaka vid halv 5. 
 
När jag sedan kom hem så ska pappa iväg och käka mat med några gäster på hans jobb. När han sa att hans skjuts var här kollade jag ut ur fönstret och blev stum. Nu kom mamma med våran mat från Moon, så nu ska det käkas! 

Studentresa

Är nu hemma efter en fantastisk vecka i Ayia Napa med de underbara brudarna Natta, Becka och Alex. Vi åkte i fredags förra veckan och kom hem igår eftermiddag. Veckan där nere har varit toppen, har inte varit en enda lugn stund men vad gör det!!! :D Vi har hunnit med barrunda, playboy kväll, partybåt, efterfest med öppen bar och självklart massa dans!! 
När jag kom hem somnade jag tidigt då det inte blivit många timmars sömn, vilket också var behövligt då jag hade utbildning på Skara Sommarland idag. Skulle vara där 8:15 så fick gå upp 6:30... JOBBIGT!!! Det blir tidigt i morgon också då vi ska ha livräddningsutbildning klockan 8:00 i Götene, så ska åka från stan 7:00...KILL ME!! Men vad gör det när det bara är 18 dagar kvar till studenten, och massa event innan dess.
 
 

Nära nu!!

Just nu känns det dom om jag inte kommer att hinna med allt. På fredag, om 1 dag som det blir nu, åker jag till Ayia Napa med Nathalie, Alexandra och Rebecka. Och innan det så ska jag skriva klart en inlämning, som jag förövrigt började med igår. Yippie!! 
Det är inte långt kvart till studenten och balen heller.... aaaaah, hur ska detta gå!!!!
I måndags så var det 30 dagar kvar till studenten så då blev det lite friande då oxå!! 
 
En bild från gårdagens solande får slinka med i detta inlägget oxå;)
 jag har även varit på snabb besök i Skövde med Nathalie idag efter skolan. Nathalie skulle köpa en solhatt och jag låga stumpor som jag kan ha med mig till Napa. När jag kome hem så står pappa och gör iordning tacos. Jag har nu ätit tacos 3 gånger på en vecka, om man inte räknar med rester från dagen innan :) Men är det gott så gör det ju inget. 
 
Jag pratade med Isabell förut som är min blivande värdfamiljs nuvarande au pair. Hon berättade lite om hur hon hade det där och så ställde jag lite frågor oxå. Det var inget avanserat alls men fick svar på lite frågor som jag inte vågat ställa till familjen.
Kan ju oxå tillägga att dett bara är 102 dagar kvar tills jag åker till USA!! 
 

2 dagar!!

Idag är det bara 2 dagar kvar till Ayia Napa!! Taggad som bara den.
Igår efter skolan låg jag ute i solen och bättrade på brännan. Sedan kom natta så pluggade vi lite innan jag åkte och vaxade benen ;) Efter det drog vi hem till natta och käkade tacos. Sedan kom tvillingarna och dem hade med sig frukt, bär, glass och smält cholkad, MUMS!!! Vi började oxå planera  inför resan som är på FREDAG!!!
 
 

5 dagar

Napa om 5 dagar!!!
Jag provad lite kläder idag så att jag vet vad jag kan ha med mig på fredag när jag åker. Kollade också mammas garderob, för själv har jag nästan inga sommar toppar så hon får bidra med lite kläder till resan. 
 
Igår var jag på Ullared och handlade en del måste jag säga, det mesta var till studenten. Jag handlade mycket saker som jag ska hänga runt halsen på de andra underbara studenterna :D
Jag hade skrivit en lista på alla jag skulle köpa till, men självklart blir det alltid lite mer än man tänkt sig. Jag hittade något till alla som jag tänkt förutom till en, så det blir att kolla här hemma på det. Bilder på studentgrejerna jag köpt kommer att komma upp efter studenten dör att folk inte ska veta vad de får :D
Jag köpte ett par rejäla hörlurar till mig själv då mina rosa och vit gått sönder. Det blev sedan också det vanliga som spray, hårinpackning, etc. På vägen hem stannade vi och köpte glass på Bastakvarn!
 
Min au pair familjs nuvarande au pair är jag nu vän med på facebook, så igår skrev vi lite och bestämde att vi ska prata framöver på skype. Måste säga att det känns riktigt bra inför detta. Bara 106 dagar kvar till USA!!
 

7, 33, 37, 104 & 109 dagar

Om 7 dagar så är det studentresa till Napa som gäller,
33 dagar är det studenten,
37 dagar kvar till balen,
104 dagar tills jag fyller 19
109 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för att tillbringa minst ett år i Los Angeles tillsammans med fyra jätte gullige tjejer. Kan tillägga att när jag loggade in i efttermiddags efter skolan så stod det nu att jag hade matchat med familjen från Los Angeles. 
 
klockan är ställd på 5.45, för imorgon ska jag, Hanna och Josephine åka till Ullared för att shoppa saker främst till studenten, men det kommer säkert att bli en del andra saker också, det brukar bli så iaf bli när man åker dit ;) Får se hur fattig man är när man kommer hem imorgon. 
Men nu ska jag sova för orka en hel shoppingdag imorgon.
 

PLUGG!!!!!

Har suttit i skolan i en timma efter att slutat för at jobba med projektarbetet, vi har knappt kommit igår. Känner att detta kommer att gå bra... Detta är typiskt för oss måste jag säga, hahaha :D 
 

Fan vad götttt!

Jag har inte haft spotify på min data i över 1.5 år för det har sepat. Men nu så testade en kompis att installera det och det funkade, fatta hur glad jag blev!!!!!!!!!!!! Bjuder på en bild på den bästa tjejen just nu :D
 

Match!!

Hade bestämt att vi skulle prata vid 00.30 i nattså att jag skulle få träffa pappan, men fick mail av mamman vid 00.27 som skerv att han var fast i trafiken hem från jobbet. Vi bestämde då att vi skulle prata klockan 7 i "morgonbitti" istället, men de ringde 10 i 1 för att de såg att jag var inne och tänkte att vi lika gärna kunde ta det nu så det gjorde vi. Men det är inte det bästa, när vi pratat lite så sticker ena tjejen upp en lapp där det står om jag vill bli deras au pair! Och självklart ville jag det, jag har bara gått och väntat nu på att de ska ställa frågan och så gjorde dem det!!!!!!!!!!!
Jag fattar inte att jag ska åka till USA, Los Angeles!!!! 
Nu måste jag dock gå och lägga mig för ska prata med familjen imorgon klockan 7 ändå. 
 
Godnatt!!
 

Blivande familj???

I morse så kollade jag mailen som vanilgt och såg att jag hade fått ett till mail av Los Angeles familjen. I det stod det lite frågor, en var om jag kan tänka mig bo hos dem i ett år eller mer :D ska prat med familjen i natt igen 00.30. Andra samtalet som vi hade igår så fick jag en liten rundtur utanför huset, och hade lite små prat.
Jag såg också att jag hade fått mail av San Francisco familjen. Jag vet dock inte om jag vill ta hand om så gamla barn som det var i den familjen... Men förhoppningsvis så blir det familjen i Los Angeles, får se vad som sägs i kväll.

California, 2:and interviewer

Samtalet med barnen var väldigt hektiskt, men roligt. De var så söta, de ställde frågor och visade bilder på när de var mindre. Det visade upp bilder på varandra och frågade vem som jag tycket var finast, HAHA!!!!! De frågade frågor som vilken är din favoritmat, Disney film, sport etc. Vi pratade dock inte så länge för de skulle iväg till skolan, så vi bestämde att vi skulle prata igen nu klockan 10pm svenska tid. Fick mail av mamman nyss att hon skulle bli lite sen, då vi ska prata runt halv 11pm istället. Jag har bara skrivit innan att familjen bor i Kalifornien, mer specifikt så bor dem i närheten av Los Angeles.
 
Jag fick också ett mail om att det var en till familj som var intreserade av mig, och de var också från Kalifornien, närheten av San Francisco. Denna familj har 3 barn som är 17 (kille), 14 (tjej), 11 (kille) i år. I brevet om dem står det dock inte så mycket så fick ingen bra uppfattning av familjen. Jag har inte fått något mail från familjen (mamman) som jag fått från dem andra familjerna som jag kunnat svara på att jag vill prata med dem, så det blir väl och se hur det blir med den familjen.
 
Bjuder på denna bilden på mig och en kompis som oxå ska åka som au pair fast till London, som jag fick redan på idag att hon hittat en familj som hon nu har matchat med :D
 

Valborg + 1 maj

Igår var det valborg, och som ni vet från tidigare så var jag model. Tänkte att ni skulle få se jur reslutatet blev.
På kvällen så fick vi gäster, jag stanade och åt för- och varmrätt. Sedan gick jag vidare till en kompis för att fortsätta fira Valborg.
Nu ska jag åka ut till Tidaholm för att fira morfar som fyller 66. Jag får dock ha med mig datan då jag ska prata med familjen klockan 5.
 
 
RSS 2.0