San Diego

I helgen har jag varit i San Diego med 4 andra aupairer, åkte frdag kväll och kom hem söndag kväll. mestadels så schoppade vi, eller vi SHOPPADE bara kan man säga. Mer pengar än vad jag trodde gick åt, 2 par skor (Nike & Converse), några toppar/blusar, pjamasbyxor, jeans m.m. Hotelet som vi bodde på var riktigt fräkt, peace inspererat om man får säga så ;)
 
 

Chillidill

Veckan som var har varit den samma som dem andra, träffade dock min Vps pappa för första gången. På fredagen åkte jag till Long Beach igen, skulle sett på ännu en fotbollsmatch men blev inte så. Gick istället lite på 2 St och kollade affärer, köpte en bok "Lipstick". Lördag var vi på stranden i princip hela dagen 11-16.30, åt godsaker, lite shopping och avrundade sedan med kvällsmat på en Crêpe restaurant. Söndagen fyllde min värdpappa år, vi åkte till "The cube - Discovery Science Center" och avrundade dagen med kvällsmat på Ruby's Diner. Nu ikväll åt vi kvällsmat på Red Robin med Vps pappa med fru. Far så mastigt att jag tog med mig hälften hem så har nu lunch till imorgon. Har även köpt en biljett till Avicii som är om bara 19 dagar!!! 
 
 
 
 

Helgens äventyr

Har haft en kanon helg som beståt av mycket skrik och skratt. I fredags efter att jag jobbat klart kom Julia (från Tyskland) och hämtade mig och vi begav oss till Jule på Long Beach. Där slängde vi in våra saker för natten för att sedan åka vidare till The Queen Mary, där gick vi genom olika "mazes" som förra helgen. Mazerna på Queen Mary var mycket längre och läskigare än dem på Knott's scary farm så det blev en del skrik ;) 
På lördagen sov vi ut vilket var riktigt skönt, blev brunch på IHOP, åkte till Seal Beach för att lägga oss på strande och dö lite efter all mat, blev även lite shopping. Har nog shoppat någonting varje gång jag varit med Jule, vet inte om det är bra eller dåligt men en ny bikini och en blus blev det i alla fall. Kvällen avslutades med min första amerikanska fotbollsmatch, Long Beach City mot Santa Ana. 
Idag har jag inte gjort en dugg, sovit ut igen, städat lite, tagit en powernap på 1,5h (OOPS!!), börjat se på "The O.C'' vilket är ett måste när jag bor här :D 
Ska kolla nått avsnitt till sedan blir det sova så man är pigg tills imorgon, längtar redan till nästa helg.
 
 
 

Träningvärk

Har världens träningsvärk i benen efter passet jag körde i tisdags. Men det är bara att kötta på. Nu har jag tränat, duschat och är redo för kvällen. Idag blev det bodypump, länge sedan jag körde det och det var hur gött som helst om man jag säga att ett pass var gött :D Köpte även proteinpulver igår med smaken mintchoklad så nu kan jag köra igång. Dock var det inte lika gått som jag hoppades. Ikväll blir det en trip till Long Beach igen ;) Ska gå på ännu en spökvandring men denna gången på en båt istället, The Queen Mary!! 
Nu måste jag dra dock 
 
 

REGN

Idag var första gången jag såg regn sedan jag lämnade New York! Tro det eller ej men det var faktiskt lite skönt, inte den torra och varma luften som varit sedan jag kom hit. Ska inte klaga men gött var det. Efter att jag hämtade #3 & #4 från skolan hade vi lite filmmys och kollade på Prinsessan och grodan. Efter att jag hämtat stora tjejerna så delade vi upp oss, Vm släpte av mig, #1 och #2 på Disneyland medans #3 & #4 följde med Vm och såg Turbo på bio.
Nu läggdags, ny dag imorgon!
 

Scary farm

Är nu hemma efter en kanon helg med mina aupair tjejer. På lördagen blev det besök på costa meza plaza medans Vm var på möte, behövde köpa mig en väska så det var vad som stod först på listan över vad som behövdes köpas. Blev även ett par byxor och en concealer. Det bar sedan av mot Long Beach för att möta upp Jule och självklart kunde vi inte hålla oss borta från shopping centrumen så det blev mer shopping... OOPS!! Kvällen avslutades sedan med besök på Knott's Scary Farm med aupair tjejerna, blev också några sjukt härliga åk. 
Blev inte många timmars sömn men uppe var vi vid 9 igen och då blev det pratstund med familjen där hemma. De var nämligen släktkalas för Ebba som fyller år imorgon (eller rättare sagt idag). Resten av dagen har vi bara slappat, suttit i bubbelpoolen, käkat massa onyttigheter mm. Så kan med andra ord säga att det varit en kanon helg. 
 


Redo för gymmet

Idag blev det lite shopping medan tjejerna var i skolan. Eftersom jag börjat på gym nu så måste jag ju ha nya träningsskor och kläder att träna i, så det var vad som handlades idag :) måste säga att jag är riktigt nöjd med köpen. Blev en första test i skorna idag på zumba som dock inte var alls som jag tänkt mig... Blir att gå på andra pass istället.
 

Gymkort

Har äntligen skaffat gymkort!!!! Har tänkt göra det de senaste 3 veckorna men det har ej blivit av, men nu så har jag fixat det. De ringde dock 2 timmar senare och sa att det blivit något fel så får träna grattis denna veckan och sedan så börjar det gälla efter helgen istället :)
Såg att mamma försökt nå mig ett antal gånger på skype så skrev att vi kunde prata imorgon. Blev en lite pratstund med dem då de såg att jag var inne :D Nu behövs det endast inhandlas nya väska, skor och gymkläder :) 
Med det så säger jag godnatt!!
 
RSS 2.0