Thanksgiving x2

Som rubriken lyder så har vi firat Thanksgiving 2 dagar i rad. Igår började dagen med att klockan ringde 6:30 och jag gjorde mig iordning för gymmet. När jag kom hem var jag "on duty", tog tjejerna till en lekplats medans Vm & Vp städade och förberede maten och framför allt kalkonen. Gav sedan tjejerna en dusch och fixade iordning dem i håret. Vps mamma kom hit och vi käkade mat i mängder trots att det knappt märktes av all mat som fanns. Vi tog sedan en pause från ätandet och sedan var det pumpapaj och äppelpaj till efterrätt och Charlie Brown på tv. Efter att tjejerna gått och lagt sig kom sedan Jule och Chris 10:30pm och hämtade mig för att åka till The Mall "Black Friday". Var jätte långa köer till vissa affärer och vissa ingen alls, dem med köer var Urban outfit, Holister och Victoria's Secret. Tog ett tag att ta sig igenom dem affärerna jag ville, och i slutändan gick jag bara igenom dem affärerna som var fullsmockade. Blev en del kassar och de mesta julklapparna är nu klara så det är skönt. Kom inte hem förs än 4am och somnade strax före 5am. Vaknade/ gick upp ca 10:30 och då slängde jag i mig lite frukost, havregrynsgröt!!! Har sedan plockat iordning alla saker jag köpte och sedan pratade jag med familjen på skype. Hela familjen på samma gång denna gången då syrran var hemma på besök en sista gång innan hon åker. Gjorde sedan iordning mig för en andra thanksgiving friande med Vms bror och familj. Så det blev ännu mer kalkon, potatismos, pumpapaj och äppelpaj, så himmla gott och nu har vi rester för X antal dagar framöver!! :D 
Imorgon bitti blir det gymmet så jag förhoppningsvis kan bli av med träningsverken i rumpan ;)
 

Hanukkah

Idag var Vp ledig från jobbet så vi åkte till Discovery Sciencs Center och tillbringade några timmar där. Väl hemma så satte vi oss och pysslade igen, idag så gjorde vi snöflingor i papper som man alltid gjorde i skolan. Strax innan maten ropade Vp på mig och sa att det var ett paket till mig utanför dörren, tänk vilken fart jag fick till dörren när han sa det. Mer än glad blev jag när jag såg att det var från min kära familj hemma i lilla Falköping och ännu gladare blev jag när jag öppnade och såg vad som var inuti. Mina kära famoriter TUTTIFRUTTI tablettaskar, ååh gud vad gott!! Fick även två tidningar och marabou som jag ska njuta av på kvällarna. Har redan nu ikväll öppnat maraboun och tuttifruttin, viste inte att jag saknat det så mycket så jäkla gott det var, speciellt tablettaskarna. Efter att jag öppnat mitt kära paket käkade vi och hann även med att tvätt lite också.
Imorgon är det Thanksgiving vilket betyder MASSA mat, så ska till gymmet innan jag börjar imorgon och köra lite. Sedan får jag ladda upp inför en tidig fredag då shopping står på schemat, Black Friday!!
Rubriken idag har inget med vad vi gjort idag, men hade inget annat att komma med och eftersom det är Hanukkah just idag så fick det bli det, HAHAHA :D 
GOD NATT <3
 

Disney, Movie & Universal

Helgen som varit började jag med att åka till Disneyland med Vm och alla tjejern på fredag eftermiddag efter att stora tjejerna slutat skolan, mötte sedan upp Julia och Dana för att åka och se på Hunger Games. När vi kom fram för att köpa biljetterna så sa Dana att det skulle bli för sent för henne att se den då hon bor en bit bort, så hon åkte hem man jag och Julia gick och köpte biljetter och såg filmen. Måste bara säga att jag är helt såld, så jäkla bra film kan knappt vänta tills nästa film kommer. Spenderade natten hos Julia igen (tredje helgen i rad som jag sover hos henne) och lördag morgon åkte vi till Universal Studio. Tog tåget dit denna gången vilket fungerade jättebra, skulle möta upp Jule med fler på Union Station men pågrund av ett missförståd så var vi framme 1.5h tidigare än dem, så vi gick in och började åka några av turerna. Kom sedan hem strax efter 9pm och gick i princip direkt till sängs. Söndagen gjorde inte jag ett skvätt, tog det vara lungt och plockade lite på rummet och såg på 2 eller 3 filmer :D Jag satt inte på rummet hela dagen ska jag erkänna, jag och Julia åket och tog en kaffe och speladed biljard på kvällen och det fick avsluta min helg. 
 
Denna veckan har tjejerna lov Thanksgiving is coming up på torsdag, så dessa två dagar har vi lekt ute, målat och pysslat och det kommer nog bli mer av det imorgon. Ikväll efter att jag slutade jobba gick jag till gymmet och körde lite mage/ben mm innan Zumban startade, var en annan instruktör idag och ett helt annat pass som jag tyckte var mycket bättre/ roligare. Blir tillbaka dit imorgon också, känner att jag måste börja gå dit oftare. Men schemat ändras hit och dit ganska ofta så det är svårt att planera. Men men får göra det bästa av situationen och blicka framåt, som Black Friday som är nu på fredag!! 
 
 

Bästa kuren

Hade efter helgen dragit på mig en ordentlig förkylning som satte sig i halsen ordentligt. Hostat, näsan ringer och halsen kliar men drack det bästa teet någonsin imorse så hals är bättre, näsan har slutat rinna (täppt istället) oc hostar inte lika mycket :) Vill bli frisk så jag kan börja träna igen, kanske blir en simtur imorgon bara för att jag måste. 
Gav tjejer ett simpelt mellanmålet idag som enligt dem var det bästa hittills. Score!!! 

Awesome weekend

Har haft en SUPER helg som startades med Disneyland med Dana och Julia. Julia och jag köpte oss ett par Mimmi öron var som vi ska ha varje gång vi går dit hädan efter. Fredag natt spenderades hos Julia för att hon skull slippa skjutsa oss fram och tillbaka. Så efter att vi vaknat upp så körde vi till Long Beach där vi åkte hem till Jule för att lämna våra saker för natten och gav oss sedan vidare till ett shopping center. Kvällen bjöd sedan på fotboll där matchen fick bryta med 1.10 kvar av matchen pga en stor fight mellan lagen så den matchen var ganska interesant och dagen avslutades sedan med våran första American House Party. Idag var vi ganska slitna när vi vaknade upp, låg och drog i sägen i någon extra timma. Vi hade bestämt att vi skulle åke till IHOP för att käka frukost men vi lämnade inte huset förs än 2.30pm så det blev brunch istället kan man säga.
Det var min helg och jag måste säga att den var ganska grym!!!
 

YEAH!!

Väskan packad för helgen som kommer att spenderas med fina vänner och börjar med ett stopp på Disneyland!! 
 
 

Baka liten kaka

Slutade tidigare igår för att kompensera upp det jag jobbade i onsdags när #4 var sjuk, så gick till gymmet och körde lite. Tog en snabb dusch där för att sedan möta upp Julia för att åka och kolla på Percy Jackson Sea of Monsters, blev billig bio då också endast 3,75.
Har fortfarande världens träningsverk i rumpa, ben, bröst och nu även axlar efter passet i onsdags så bestämde mig istället för att baka vilket resulterade i en kladdkaka!! Smakade dock inte riktigt det samma som hemma då kakaon här inte är lika "stark" här, men den är klart godkänd. Har även damsugit mitt och tjejernas rum vilket var behövligt, iaf tjejernas. 
 
 
Pratade med syrran igår vilket också var ett tag sedan man gjorde det. Kommer skilja 16h mellan oss eller 8h beroende på hur man ser det. Hon kommer att vara 16 timmar före mig, men jag kan också vara 8 timmar före henne fast dagen efter.

Work hard

Ligger ni i sängen med verk i benen och axlarna efter ett grymt bodypump pass. Ser inte direkt fram emot morgon dagens träningsverk. Testade en av celciusen som jag köpte förra veckan och det var helt OK, dock inget stort fan i kolsyra före träning. Hann även med att prata med Hanna idag vilket var ett tag sedan, skönt att kunna prata med någon som är i samma situation och som verkligen förstår hur man har det. Saknar dig, får inte ta så lång tid igen mellan våra samtal!! <3 
 
 

Hemma med #4

Idag så har jag varit hemma med #4 då hon är sjuk, så blev ingen träning i morse får bli bodypump i eftermiddag istället! Efter att jag lämnat dem andra tjejerna i skolan så gick jag hem och så satte jag och #4 på Aristocats och slappade, efter det satte vi oss och måla. Nu sitter jag och käkar lunch med #3 och #4 innan det är dax för att hämta upp #1 och #2 också. 
Igår kväll följde jag med Vm och såg på We're the Miller, riktigt bra och rolig film som jag rekomendera att ni ser. Kommer har sett 4 fimer redan på bio och något säger mig att det kommer bli ett antal till, det är så billigt här. Igår kostade biljetten endast 1 dollar (tisdags pris) men ordinarie pris är endast 2 dollar så vem bryr sig, kan går och se om samma film flera gånger för att det är så billigt :D tummar UPP för det!!!

Grymt

Avslutningen från Avicii var grym!!
 
Vet inte varför det kommer en gång till men jaja fick upp den här i alla fall :D

Avicii & Hockey game

Fredagen avslutades med ett besök på Starbucks med #3 & Vm och Rosanne (som var familjens 2:a aupair). Testade en av dem nya smakerna på frapuccino Caramel Brûlée som var gudomligt go!!!! 
På lördagen kom Julia och Veronica och hämtade mig för att sedan ta tåget från Fullerton till LA & metro från LA till Hollywood. Innan konserten gick vi runt lite på Hollywood, men vi var så taggade så vi gick dit i tid och hann se de alla 4 DJs som var förband. 
Natten spenderades hos Julia och vi sov alla ut (sov till 10 och det ar ett tag sedan jag sov så länge måste jag säga och det var så skönt). Dagen efter hade vi aupair möte då vi åkte och såg på en hockey match Anaheim Ducks vs. Vancouver Canucks (3-1). 
Igår var tjejerna lediga då det var Veterans Day här i USA, ceremonin är avsett att hedra och tacka alla som tjänstgjort i USA: s styrkor, så jag och tjejerna målade och lekte i parken hela dagen. Blev dock en liten shock för mig när #1 kom med en död fågel i händerna!! Snart dax att hämta småtjejerna.
 
 

AVICII

Imorgon är det konsert i Hollywood där Avicii kommer att spela. Jag och två andra tjejer (tyskar) tar tåget dit och jag kan inte annat än säga att det kommer bli grymt!! :D Men nu så ska jag inte göra er där hemma mer avundsjuka för att ni måste vänta tills nästa år ;) 

Halloween

I veckan har vi hunnit med att besöka Disneyland, gått "Trick or treat" (godis eller bus) och haft halloweenparty här hemma. Vi besökte Disneyland i måndags då jag åkte "Hollywood tower of terror" för första gången och gick även på en Aladdin förestälning och sedan flöt dagarna på och plötsligt var det torsdag och dags för halloween. Tjejerna hade Halloweenparad i skolan då nästan alla elever och lärare var utklädda till olika karaktärer. Efter skolan gjorde vi iordning våra pumpor och sedan bytte vi outfit för "Trick or treating", blev en del godis med 4 stycken som gick runt. Fredagen blev det storstädning inför lördagens party, men Vm ville inte att barnen skulle härja omkring så hon skjutsade mig och alla 4 tjejer till bion och kollade "Planes". Igår
började hela familjen och en vän till Vm med "Color Me Rad Run 5K". Sedan var det raka vägen hem för att dusch av sig all färg och fixa ordning sig inför kvällens party. Blev den bästa improvisations sminkningen hittils tror jag, kvällen avslutades med att Jule och Danca sov här. :D Blev ett besök på Brea Mall med Jule innan vi skjutsade hem henne, vi skulle bara "kolla" i affärerna men kom hem med två kassar ändå ;) hihi!!
 
RSS 2.0