Shopping vecka

Förutom det vanliga som pågår under min vecka så har denna veckan fått stå för shopping!! Gick till Brea Mall i torsdags efter att lämnat tjejerna på skolan, har nämligen en del presentkort som jag tänkte att jag kanske kan hittar något. Äääh vem lurar jag, det var REA på Victoria's Secret så det var därför jag gick :D saker hem med mig fick jag också, blev en tröja från American Eagle också. 
När #3 och #4 sluta så hämtade vm upp #1 och #3 för att dem hade en läkartid. Så jag och #4 gick hem och käkade lunch och lekte lite hon och jag bara. När det var dax för att gå och hämta upp #2 så kom vm och lämnade av #1 och #3 då hon skulle till ett möte. Hon kom tillbaka 20min senare och sa att mötet blev inställt så istället åkte vi och tog tjejerna för att klippa sig. #1 har pratat länge om att hon vill klippa av sig håret och skänka det till Locks of Love!
 
 
Fredagen så hjälpte jag till på tjejernas skola då dem hade Cougar Carnival med massa olika tält där man kunde få ansiktsmålningar, ballong figurer, photo booth etc. jag stod på den mest populäraste tror jag "Cake Walk". Man skulle gå runt i en ring till musik och när musiken stannar ska man hitta en ledig donut på marken. Varje donut har en siffra och om ens siffra dras så får man gå och välja ett pris på ett utav våra bord som är fyllda med tårtbitar, cupcakes och kakor. 
På eftermiddagen kom Nadi förbi och vi gick sedan till poolen med alla tjejer. Slutade tidigare då jag hjälpte till på Carnivalen så vp kom och hämtade upp tjejerna vid 4.45pm. Jag och Nadia stannade kvar en stund till innan vi gick hem för att göra oss redo för att gå ut och käka då strömmen skulle stängas av mellan 5.30pm-2.00am vilket betyder ingen chans att laga mat eller se på tv. Vi åkte sedan till Cheesecake Factory innan vi stressade till bion för att se Neighbors.
 
Igår sov jag in trots att jag hade ställt klockan för att gå till gymmet, sängen lockade mer denna gången. Men tillslut kom jag upp och bestämde mig då för att gå till poolen, tog också med mig en bok så helt har fångat mitt interesse, Insurgent (fortsättning på Divergent). Blev två timar där och självklart så han jag bränna mig på den tiden... Resten av dagen spenderades med Nadia då jag skulle göra sällskap när hon handlar matvaror då hon är hemma själv i en vecka och sedan fönstershoppa lite. Gjorde nästan vad vi planersde förutom det där med "fönster", blev en ny väska och två nya sandaler inhandlade. Har länge försökt hitta en lite större väska som man faktiskt kan få plats med mer än bara en plånbok, telefon och nyklar så det var ju bra :D 
 

Stand up paddelboarding

Idag så har det varit ännu ett aupair möte och i Long Beach denna gången. Jag fick då chansen att checka av ännu en sak på min lista :D
Stand up paddleboarding 
 
 
Några av oss stannade kvar efteråt på stranden innan vi gick för att käka lunch, vilket blev på en grekisk restaurang.

Swish!

Veckan har gått fort som vanligt och i den har i princip sett ut som dem andra dagarna med lek med grannarna på framsidan, pussel och läxor. Denna veckan så har smoothies varit favorit som mellan mål, och hjälp har jag fått också. Dessa tjejer växer upp så fort och det kommer verkligen att bli jobbigt att lämna dessa underbara goa prinsessor. <3 
LA Kings spelar i slutspelen och första matchen mot New York Rangers började i onsdags. Efter att sett en kanon match så avslutade vi med en gluten fri efterrätt. I torsdagen så hade skolan frukost för föräldrar etc som varit med och hjälpt till under året och #1 & #2 var båda med i en litet framträdande som tack. Stannade kvar och kollade på talangshowen som skolan hade också, så duktiga alla var och minst hälften av alla var Frozen framträdanden. Vet inte om jag kan höra fler sånger från den filmer längre...
 
Nu så ska vi åka till tjejernas mormor och morfar för att fira födelsedagarna som var i maj, morsdag och farsdag som kommer. Imorgon så är det dags för efterlängtade AP-mötet då vi ska till Long Beach för "Stand-up Paddlebording". Får se om det kommer upp några bilder från det. 
 
 

One Republic

Sovmorgon idag efter en kanon kväll igår då det äntligen var dags för One Republic att visa vad dem hade. Innan så spelade American Authors (som vi aldrig hann se) och The Script som bjöd på en riktigt bra show. När det var slut så var det dags att ta oss hem som tog längre tid än vi planerat. Vi satt fast på parkeringen i en timma, stod stilla i cirka 45 min innan vi började att röra på oss. Men kvällen overall var kanon bra!  

Rapunzel & Baby shower

Igår var jag och såg Rapunzel med alla 4 tjejerna, vm och tjejernas mormor. Det bjöds på dans, sång (Rapunzel hade nog glöms sjunga upp innan hon kom ut, aj mina öron :D ) och det blev endel skratt. Efteråt bjöd mormorn oss på lunch vilket blev på Red Robin. På kvällen jobbade jag då mina värd föräldrar gick ut och åt och såg på bio. 
 
 
Söndagen så var det dax för Baby shower för Rosanne (min familjs andra aupair som dem hade). Var riktigt trevligt och då dem ska få en pojke så ha de dem ett passande tema med blått och grönt. 
Man fick gissa vilket datum man tror den lilla killen skulle komma. Hade också några lekar då en var att man skulle blåsa upp en ballong och ha den som mage, he en krona mellan knäna som man sedan skulle få i en glasburk. Det var 3 stycken som klarade det så vi fick alla ett litet pris. Jag fick en badtvål som luktade Lavender (super gott luktar den). 
 
RSS 2.0