#1 & #2 födelsedag

I fredags hämtade Julia och Jule upp och vi åkte till Fullerton downtown för Ramen, sjukt gott med starkt :D Vi avslutade sedan med att strosa runt på Brea Mall. 
  
Lördags så var det #1 och #2 fördelsedag, hela 8 år fyllde dem. Började dagen med frozen yoghurt tillsammans med födelsedags barnen. Sedan så gjordes tårterna på dagen och vi avslutade sedan med middag på Red Robin, present öppning hemma efteråt och tårta :D
 
 
Söndag blev det beach dag med stora vågor (och med stora menar jag byebye kids ;) ) Fick också se en säl som var lite nyfiken och en delfin som simmade längs med stranden. 
 

11 månader i Staterna

I helgen så var det 11 månader sedan jag lämnade lilla Falköping för ett äventyr i USA. 
Fredagen blev det Baseboll Los Angeles Angels - Seattle Marinera!
 
Lördagen (då det var 11 månader) blev det Brea Mall hella dagen med Amanda och Nadia. Blev inet större firande så att säga.
Söndagen gjorde vi en road trip till Hollywood skylten där vi skulle hika för att få bra bilder (fått redan på nu efter åt att vi var på helt fel plats, men vad gör det vi hade kul och fick några bilder) Åkte sedan vidare till Santa Monica (körde genom Walk Of Fame och Rodeo Drive  på vägen dit.) Väl hemma så avlutade jag, Amanda och Rebecca med Frozen Yoghurt och Sex Tape!
 

Veckorna går fort nu!

I veckan så hade tjejerna VBS (Vacation Bible School) så var ledig mellan 9-12 vilket var skönt. Hann att prata med min kära familj hemma i lilla Falköping och Hanna i England som sin sista dag där som  Au pair. 
Blev cykel tur till skolan med mina underbara tjejer!
This girl is a real poser! ;)
Blev en spring tur med denna tjejen på cykel, vilket slutade med frozen yoghurt.
I onsdags så blev det bowling med en grym AC, vilket var skönt i all värme!  
 
Måste säga att jag har inte spelat så här bra hemma någonsin!
 
Blev en picknick efter VBS idag vilket var en höjdare enligt tjejerna. Var dock ingen höjdare då jag berätta för dem att vi skulle gå hem :D haha!
 

Bild bomb från senaste månaden

Ja då är det dax för ett inlägg från senast tycker jag väl :D
 Åkte på en Road trip med familjen upp till Montana, hela 21h tog det då vi körde non-stop (några kisse pauser blev det såklart då man har 4 barn i bilen som aldrig är kissenödiga på samma gång.)
 
Åkte till Yellowstone för en 2 dagars trip och sov över en natt Gardiner.

 
Åkte upp i bergen en andra gång för att gå upp till ett vattenfall som var riktigt fint, blev även lite tid över för fiske (vilket tjejerna tycket var kul, och #4 lyckades också få napp! ) :D Avslutade dagen med smore's vilket också blev sista natten innan vi började våran långa resa hem igen. 
 
Vi började resan hem strax efter en tidig lunch och det blev då 10timmar i bilen innan det var dax för en natt i Salt Lake City. 
 
Delade rum med #1 och #3 som var helt underbara. Blev sedan ett besök vid Great Salt Lake dagen där på.
 
Väl hemma igen så har det blivit många pool dagar. Har också firat 4th of July vilket är en stor högtid här i USA
 
Åkte till IKEA, South Coast Plaza och Seal Beach gaden efter 4th of July med, Julia, Rebecca och Amanda.
 
Söndagen efter blev det ett besök till på Universal Studio med vänner
 
Tjejerna hade VBS (Vacation Bible School) med roliga teman för varje dag: "Mix and don't match", "Crazy Hair day" och "Favourit Superhero". Blev lite shoppen en dag när dem var på VBS :D 
 
Åkte till Sixflag i fredag med Jule (och Julia & Chris). Lördagen blev det pool och film på stranden med några av tjejerna, Mary Poppins visades.
 
Ska nu försöka att vara mer aktiv nu in i det sista!
RSS 2.0