Santa Monica Pier

Är nu hemma efter en kanon dag på Santa Monica Pier. Vi hade fantastiskt väder med hur vacker utsikt som helst. Blev även lite shopping på H&M och Lush, var inne på Mickeal Kors och hittade hur fina väsker som helst men kände att jag får vänta ett tag. Det misstaget fick jag sota för då min väska gick sönder 40min senare och inte hade vi tid att gå tillbaka heller. Så nu måste jag köpa nu väska också, och inte bara det utan också inneskor till gymmet, mer träningskläder, vist låter det hemskt ;) 
 
 
 

Lång dag

Hemma efter en lång dag, gick upp 6:30 denna morgonen då jag följde med Vm till "Garage sale" och hjälpte till där. Testade idag också min första hamburgare från In-N-Out Burger, rekommenderar verkligen dem som kommer till södra Kalifornien att testa en. Väl hemma igen slängde jag ihop en äppelpaj till imorgon (känner att jag kommer göra många sådana). Vi begav oss sedan av mot E.T.s område för lite party och sedan åkte vi till mormor och morfar för att lämna #1 & #2 för att de skulle sova över där. Nu är jag hemma och redo gör morgondagens äventyr! SANTA MONICA PIER!! 

Helgen

Igår var det au pair möte som stod på schemat, och det höll hus i San Joaquin Marsh and Wildlife Sanctuary. Träffade några nya au pairer och pratade lite om komande mötet. Det bjöds på ansiktsmålning, mat och lekar så jag hade riktigt trevligt. Senare på kvällen gick Vm, #1, #2, #3, #4 och jag på bio, Despicable Me 2, och efter det blev det glass. Bleb en sväng förbi Target med #1 & #2 också för tt det skulle få köpa något för deras födelsedagspengar. 
Idag har det varit riktigt lungt, hjälpt Vm med att sortera kläder, böcker, gossedjur mm inför "The Garage sale" som är komande helg. Blev ett besök till target idag också fast med #3 istället. Nu blir det kura ner sig i sängen framgör en film och ladda för en ny vecka. 
 
Måste också slänga in att jag var och simmade i fredags medans tjejerna var i skolan, kan inte fatta hur snabbt man tappar allt. 
 
 

Dagarna är dem samma

Idag blev det promenad igen efter att jag lämnat tjejerna i skolan. Dock en kort sådan på ca 5km. Gick till poolen efter lunch med #3 och #4 innan vi hämtade #1 och #2. Gjorde läxor och sedan lekte vi i parken utanför med grannen :) nu ikväll har jag målat om naglarna, så nu har alla lite färg igen ;) 


 


Long Beach & Universal Studio

Denna helgen har jag spenderat med Jule från Tyskland och Lou från Frankrike. Så i lördags följde jag med Jule till ett kalas som hennes yngsta värdbarn var på, födelsedagsbarnet var Lous värdbarn. Fick se min första pinata i verklighet, barnen gick verkligen in för att slå ner den måste jag säga och ena barnet slog sönder pinnen, HAHA :D Efter det åkte jag, Jule och Lou till Seal beach och kollade lite affärer och gick även ut mot piren, köpte en långklänning ;) Efter det släppte vi av Lou och begav oss sedan till 2nd St för lite sushi. Har inte käkat så god mat på ett bra tag!!!!! Blev efterrätt på det så klart... FROZEN YOGHURT! När vi kom hem till Jule igen så satte vi på en film och sedan somnade vi. 


Söndag morgon vaknade jag redan vid 6am och hade svårt att somna om, så låg vaken i nästan 1,5h tills Jule vaknade. Efter det gjorde vi iordning oss och käkade frukost, blev sedan upphämtade av Lou och blev vi begav oss till Universal Studio. Vi hade alla tre riktigt kul, var dock världigt varmt så när vi såg att de hade en attraktion med vatten så var de det som gällde. Tänkte att det är väl som Flumride på Liseberg men icke sa nicke, blöta blev vi så det såg ut som om vi duschat med kläderna på :D Så dem attraktioner som jag föredrog var; Transformers 3D, Krustyland, Revenge of the Mummy, Universal Studion tour och Jurassic Park. Jurassic Park var den som man blev så blöt i och under Universal Studio tour fick vi bla se var de spelar in Desperate Housewives, Världarnas krig och delar av Pirates of Caribbean. 

 

Valsafari

Så i söndags var jag på valsafari i Balboa med Pernilla och Laura, såg dock inga valar men fick se några sälar och en massa delfiner. Och med massa delfiner menar jag MASSA!! :D De var så söta när dem simmade intill båten, några av dem vissade upp sig ordentligt. 
 
I måndags förmiddag (min tid) hade jag skype date med Elin. Skönt att kunna prata av sig på svenska och se hur det är hemma i Sverige. Det strullade dock i början då jag inte kunde höra henne, men tillslut så funkade det. Till lunch fick #3 & #4 2 fina konstverk som jag gjordt till dem, kände mig så kreativ :) 
 
Tisdagen så satte jag mig på mitt rum med frukt, bär och smält cholkad efter att plockat undan tvätten efter tjejerna medans dem var i skolan. Blev också en repris av måndagen; hade en skype dejt till fast med godingen Hanna som är au pair i London och så fick #3 & #4 ett till konstverk av mig :D Själv gjorde jag mig själv en kycklingsallad!
 
Igår tog jag en långpromenad efter att jag lämnat tjejerna på skolan, gick inte preis i en cirkel men det blev nästan 1 mil. Gick förbi ett gym för att kolla priser och några affärer på väg hem igen. Har sett att de ståt sake i backen när jag gått och var tvungen att ta kort på en. Väl hemma blev det en dusch och påfyllning av energi; vispad äggvita med jordgubbar och hallon. Måste skaffa ett gymkort NU!! Måste lyfta något!!
Idag har jag inte gort något speciellt överhuvudtaget, imorgon är det första gången jag kommer att vara helt ensam med barnen på morgonen. :D
 

Underhållning

Har sett den här X antal gånger nu, så söt!
 
 
Såg denna och blev rörd!
 

Kanon dagar

I torsdags besökte jag Disneyland Califrornia Adventure för första gången, köpte ett årskort där också. Riktigt kul var det man blev som ett litet barn igen :D 
På fredagen gick jag på en promenad med grannen efter att vi lämnat barnen på skolan. Jag gick sedan till Macy's och med mig hem kom lite saker från VS. När Vm kom hem följde jag med henne och #1 till Disneyland (den andra parken) där de skulle träffa en kompis till Vm och hennes två tvillingar. 
Igår var vi hos mormor och morfar till barnen för att fira #1 & #2 och andra i släkten. Dem var så snälla, och något som var riktigt häftigt var att dem bor i det området som E.T. spelades in, huset mitt emot faktiskt. Var tvungen att ta kort ;) 
Idag ska vi göra ett andra försök att komma iväg på valsafari, hoppas att det blir något. Åker med Pernilla (samma tjej som förra gången), Lauren (en tjej från New Zealand) och kanske Eve (en tjej från Mexico).
Väntar fortfarande på att mitt amerikanska bankkort ska komma så jag kan fortsätta handla ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Syster <3

Har pratat med min kära syster på andra sidan Atlanten nu på förmiddagen. Var ett tag sedan man såg henne. Trevligt att se ett ansikte man kände igen och prata lite svenska :) 
Pratade om lite allt möjligt, Tough Viking, resan till Skiatos. Hon var dock sjuk, inte konstigt efter vad dem utsattes för under Tough Viking. 
Miss you <3
 

Skolan börjar

Idag började tjejerna skolan, #1 & #2 i 2:a klass (1:a i Sverige) och #3 & #4 på kindergarden. Det gick jättebra för alla 4:a, dem kom alla ut från klassrummet med ett leende på läpparna när jag möte dem. Efter skolan åkte vi till poolen för att svalka oss och sedan blev det tacos (Taco Tuesday). 
I tisdags förra vecka följde jag med Vm till Jule när hon skulle ha sin orientation (ska ha min imorgon), när dem var klara åkte vi för att kolla lite affärer. Både jag och Jule behövde kolla på bikini, hittade dock ingen men annat smått och gått fick plånboken pröjsa. Blev även frozen yoghurt igen ;) kommer leva på dem här.
På onsdagen åkte hela familjen till Laguna Beach, helt fantastiskt ställe. Komme definitivt åka tillbaka dit, med eller utan familjen :D Torsdagen blev det ett långt besök hos tandläkaren och på kvällen åkte vi till Walmart för att handla, hur stort som helst och allt som du behöver finns där.
Fredag morgon bestämde jag mig för att ta en löptur ut i det fina vädret. Gav mig ut strax innan halv åtta för att slippa den värsta värmen. Senare på förmiddagen hade det redan hunnit bli 39 grader, det är det som jag får stå ut med och leva med i ett år (hur ska jag klara detta) :D
På kvällen så hade vi Mamma Mia kväll, sång och dans bjöds det på.
Lördagen så hade vi "Hej då" och "Välkommen" party för mig och Isabelle (den förra au pairen). Åt min första cakepop och så avslutade vi kvällen med s'mores i trädgården. Bilden till höger är på mig, deras 2:a och Isabelle. 
Söndagen skulle jag åkte på valsafari med en anna svenska i Newport, men på grund av kö til Balboa så hann vi tyvärr inte. Ska dock göra ett till försök nu i helgen igen ;) Isabelle och hennes kompis skjutsade mig till den andra svenska tjejen, men innan det blev det ett stop på Macy's. Var inne på VS och shoppade lite, fanns hur mycket som helst och kommer definitivt att sendera mycket pengar där inne, HAHA!
Men eftersom det inte blev någon valsafari så åkte vi till ett stort shopping centrum och jag passade på att köpa en Peanut Butter Cup, det blev även en frozen yoghurt till. 
Igår besökte vi Sky Zone, vilket är ett inomhus trampolin park. Barnen tyckte det var jätte roligt och så gjorde jag. Efter det åkte vi till sonic för en slush, tog en med smake av grönt äpple, yummie!
Bilder på barnen från innan vi gick till skolan, så söta. 
 
 
 
 
RSS 2.0