Påskharen & fun park

Igår så var det planerat att vi skulle åka hemifrån 7.30 för att åka till Costa Mesa Plaza för att käka frukost och ta kost med påskharen. Men för att det var jordbävning dagen innan och det inte blev många timmars sömn så sa vi att vi skulle skippa det. Tjejerna var då uppe vid 7 och ville åka så det var bara att ta på sig och göra sig redo. Frukost bufffé med bagle, bacon, ägg, yoghurt, 5 olika sorters muffins mm hade vi att välja på. MUMS!!! Åktes några varv på påsk karusellen och sedan färgläggning av ett trä ägg. Innan vi åkte så tog vi några kort med påskharen.  
 
Direkt efter att vi var klara åkte vi till Yorba Linda för Fun Service. Fun service är ett företag som har hoppborgar, klätterväg, fotobox, etc. Riktigt kul hade vi och varmt var det också. Allt var gratis där inne; sockervad, slush, popcorn, nacho och en buffé med hamburgare, korv i bröd, kycklingfilé, saftiga kycklingklubbor och revben, frukt och kakor. Inte varje dag man kommer till ett sådant ställe :D 
 
När vi kom hem så var jag så trött så gjorde i princip ingenting. Men kunde inte bara sitta hemma hela dagen så bestämde med Sofia att vi skulle gå ut och käka. Vi käkade på The Lazy Dog Cafe och maten som vi beställde var riktigt god, har dock inte käkat någon rätt tidigare som innehållit räkor, kyckling och tofu. 
Söndagen sov vi in ända till 12, måste varit riktigt trötta. Vi åt frukost och sedan gick vi på en långpromenad med hunden och åkte sedan till The Market Place där vi gick i lite olika affärer. Gick bland annat till See's Candies där jag självklart fick med mig några bitar hem, så nu ikvällblev det någon bit och SOLO tidningen. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0